Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gryzilla

Tarta pasikonika

Polecane posty

Go艣膰 Gryzilla

Hej Dziewczyny Ktora z Was robila ta tarte? w ksiazce jest napisane, ze potrzebne sa czekoladowe markizy, w necie wyczytalam, ze ciastka czekoladowe, czy zawartosc kremu w ciastkach ma jakies znaczenie? i czy dosc istotnym skladnikiem jest creme de cacao white? mam likier mietowy, ale kakaowego nie udalo mi sie zdobyc czy ciasto straci duzo na smaku jesli pomine ten skladnik?

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gryzilla
Ruda....a co tu do myslenia? jak nie robilas, to mi w niczym pomoc nie mozesz, ale dzieki za checi ;-)

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gdefrgd
Kazdy przepis jest inny i kazdy mozna zmodyfikowac.

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lokomotywa z Tfego sn贸
Ba艂bym si臋 modyfikowa膰 pasikonika (genetycznie).

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gryzilla
pycha...dziekuje za linka bo znalazlam tam wzmianke o likierze kawowym, a wlasciwie o jego braku w ciescie :-) i o taka informacje mi wlasnie chodzilo a przepis zywcem wziety z Nigellowej ksiazki dzieki jeszcze raz i pozdrawiam

Udost臋pnij ten post


Link to postu
Udost臋pnij na innych stronach

×