system dalna 2 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, salix napisał: On o twarogu, ty o twarogu... Normalnie przeznaczenie zamiast tak wypisywać może umówcie się na wspólne wzbogacanie makaronu. ja tez mam twarog Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 772 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, szmul napisał: Twaróg powinien być z cukrem i cynamonem. W naleśnikach. Ciekawe czy Widmo i Gienia się znają na kosmitach Widmo się zna a Gina to nie wiem. Każdy coś tam wie o kosmitach. A niektórzy to nawet ich widują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 772 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, system dalna napisał: ja tez mam twarog W lodówce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
system dalna 2 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: W lodówce. gdzie indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 732 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, system dalna napisał: ja tez mam twarog Współczuję poczucia humoru.To miało być śmieszne czy po prostu chciałeś, żeby wszystkim zrobiło się niedobrze? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
system dalna 2 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, salix napisał: Współczuję poczucia humoru.To miało być śmieszne czy po prostu chciałeś, żeby wszystkim zrobiło się niedobrze? popiszemy sobie o ptaszkach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
system dalna 2 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, salix napisał: Współczuję poczucia humoru.To miało być śmieszne czy po prostu chciałeś, żeby wszystkim zrobiło się niedobrze? glodnemu chlep na mysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
system dalna 2 Napisano 3 godziny temu Salix chcesz mi zlizac twarozek ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 137 Napisano 3 godziny temu Uo matko powinni ciebie tyrać a nie widmoka, nie dosyć że opóźniony to oblesny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
system dalna 2 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, szmul napisał: Uo matko powinni ciebie tyrać a nie widmoka, nie dosyć że opóźniony to oblesny KRAAAA KRRRAAAAAAAA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 208 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, salix napisał: On o twarogu, ty o twarogu... Normalnie przeznaczenie zamiast tak wypisywać może umówcie się na wspólne wzbogacanie makaronu. Chyba nie ma produktów których byś nie negowało, to co ty jadasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
system dalna 2 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Get Оut napisał: Chyba nie ma produktów których byś nie negowało, to co ty jadasz. Salix spi teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach