Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jan Trzeci

PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ.

Polecane posty

Gość Zu_za
jak znaleźć ten blog?

Gość Jan Trzeci
Zwyczajnie.

Gość Jan Trzeci
Przecież to jest ten blog !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Janie, dziękuję za uśmiech i odwzajemniam :) Jeśli masz ochotę to opowiedz o tej kobiecie. Jestem silna i sporo potrafię znieść ;) Co do Twojego pytania, dlaczego kobiety mają to w sobie? Hm... nie wiem, może to wada wrodzona, albo nabyta po trudnych sytuacjach życiowych... O ile to drugie można tłumaczyć traumą tak to pierwsze jest nie do pojęcia. Dla mnie takie kobiety są aspołeczne zupełnie, są biedne emocjonalnie. Może nawet mają jakieś głęboko zakorzenione problemy ze sobą. Nie wiem. Niestety dodam, że w moim otoczeniu bardzo bliska mi kobieta taka jest. I to Ty byś się Janie zdziwił jakbym Ci o niej napisała.

Gość a może wzór
Popatrz na rodzinę złej kobiety, a może uda ci się zauważyć zło , oczywiscie zakamuflowane zło, ale skąds sie wzorzec zła bierze. Mam w otoczeniu taką kobietę, znam ja od dzieciństwa i wiem jak była kształtowana przez matkę (wyjątkowo wyrachowana i złą kobietę). Matka uczyła córkę wyrachowania, egoizmu, wywyższania sie i kalkulacji, do tego uczyła ją ukrywac te cechy i nigdy nie miec wyrzutów sumienia. Dziewczyna była dość ładna i nie wygladała na złą, umiała perfidnie ukrywac swoje predyspozycje, ale naprawde wyrosła na przerażającą kobietę, a na pozór taką miłą i słodką pięknotkę, rzeczywiście posiadła umiejętności czynienia zła na swoją korzyść, ustawiła się w życiu wykorzystując swoje umiejętności, straszna modliszka i psychopatka, zakamuflowana . Może zło nie jest wrodzone, ale bywa wyssane z mlekiem matki.

Gość Jan Trzeci
Cześć Piromanko Jak chcesz, to napisz o tej kobiecie tutaj lub bezpośrednio na adres e-mail ( blue4321@o2.pl ) to porozmawiamy. Zajrzę tu wieczorem.

Gość Jan Trzeci
Piromanko...jesteś dziś tutaj? Jeśli tak, to odezwij się proszę.

Gość blue..
janie trzeci,twój mail coś mi przypomina- skąd ta nazwa???

Gość Jan Trzeci
... tak po prostu go kiedyś wymyśliłem.

Gość blue..
ja ...znałm kiedyś pewną osobę hmmm. blue...i nadal pamiętam

Gość Jan Trzeci
Opowiadaj.

Gość blue..
to było dość dawno, pisałm z blue, ale tak naprawdę do końca nie wiem, czy była kobietą czy facetem.Była to bardzo tajemnicza osoba...Może dlatego nadal tkwi w mojej głowie, bo nadal jest zagadką...

Gość blue..
opowieść była,no i co... a ty janie okresliłeś już jakie najważniejsze cechy ma ta zła kobieta??? Podaj trzy, które dla ciebie są najbardziej istotne

Gość Jan Trzeci
Tak: a) ma przerośnięte ego ( wszystko wie, jest najmądrzejsza, najpiękniejsza itd. a inni ludzie są poniżej ). b) wyrafinowanie i brak wrażliwości. c) unikanie kontaktu z moimi prawdziwymi Przyjaciółmi ( to oni powiedzieli mi uważaj a ja nie uważałem )

Gość blue..
no to teraz już na nią uważaj, skoro wiesz,że jest taka zła...

Gość Jan Trzeci
Zauważyłem to w końcu tamtego roku. A jak to było u Ciebie?

Gość Jan Trzeci
Za około godzinę czas na odpoczynek. Gdybym odpadł i nie pisał, to trzymaj się. A ja pewnie zajrzę tu jutro wieczorem.

Gość tak to widze
sa pewne synptomy które zla kobieta nie ukryje zostaje jej to na cale zycie wąskie usta i oczy i to wystarczy !!!!!!!!!!!

Gość Jan Trzeci
Cześć Jedziemy dalej z tematem. Po czym jeszcze poznać złą kobietę?

Gość Jan Trzeci
Cześć blog. Uwaga, zaczynam mocne konkluzje. Konkluzja nr. : 12. Zła kobieta dla zdobycia swoich wyimaginowanych celów zrobi wszystko. Posunie się do najgorszych rzeczy. Nie patrząc na nic. Wiedząc, że postąpiła bardzo źle nie zastanowi się nad tym, nie powie nawet zwykłego przykro mi, przepraszam. Brnie dalej swoim tokiem. I to już zaczyna być bardzo zła kobieta.

Gość Jan Trzeci
A teraz bardzo proszę o wasze przemyślenia.

Gość waszdergtgrhqwy
zła to brzydka , czyli po urodzie :)

Gość Jan Trzeci
Witam na blogu DOBRY WIECZÓR BLOG. ZBIERAM POWOLI W CAŁOŚĆ MOJE KONKLUZJE. PO CZYM POZNAĆ ZŁĄ KOBIETĘ? ZŁĄ KOBIETĘ POZNASZ PO: 1. Zła kobieta będzie unikać twoich Przyjaciół. 2. Zła kobieta, jeżeli już spotka się z twoimi Przyjaciółmi będzie rozmawiać z nimi w sposób zdystansowany, ogólnikowy, nie podejmie z nimi żadnej ważnej rozmowy, ponieważ jest nieszczera i nie przedstawi swoich pokrętnych intencji. 3. Zła kobieta boi się twoich Przyjaciół, bo oni są po twojej stronie. 4. Zła kobieta będzie próbować uśmiechać się słodko i mówić o samej sobie wyłącznie w superlatywach. 5. Tylko twój Prawdziwy Przyjaciel dostrzeże zło w złej kobiece, bo ma rezerwę, bo zawsze chce dla ciebie dobrze i nie zawaha się powiedzieć ci o tym. 6. Zła kobieta wepchnie cię w ognisko dla zabawy, a jak już będziesz miał porządne oparzenia, około trzeciego stopnia to nie poda ci opatrunku ze srebrem ( bo taki opatrunek potrafi to jeszcze wyleczyć) 7. Zła kobieta poda wtedy nóż złemu człowiekowi po to, żeby wbił ci go w plecy. 8. Zła kobieta, idąc chodnikiem nie spojrzy na człowieka, który leży na tym chodniku, nie pomyśli o tym, że poczuł się źle, odwróci głowę w tył chcąc dojrzeć pękające oczka w jej pończochach ( będzie udawała, że nikogo nie zauważyła ) 9. Zła kobieta będzie chciała zabić cię i nieważnym będzie dla niej twój system wartości. 10. Zła kobieta swą złość i agresję wyrzuci w niekontrolowanych przekleństwach. 11. Zła kobieta jest przerażająco zachłanna. 12. Zła kobieta ma przerośnięte ego - to taka mała Alfa i Omega ( wszystko wie, jest najmądrzejsza, najpiękniejsza itd. a inni ludzie są poniżej) 13. Zła kobieta dla zdobycia swoich wyimaginowanych celów zrobi wszystko. Posunie się do najgorszych rzeczy. Nie patrząc na nic. Wiedząc, że postąpiła bardzo źle nie zastanowi się nad tym, nie powie nawet zwykłego przykro mi, przepraszam. Brnie dalej swoim tokiem. I wtedy zaczyna być BARDZO ZŁĄ KOBIETĄ. ZADAJĘ PYTANIE OTWARTE: PO CZYM POZNAĆ JESZCZE ?

Gość nie wróg
kopyta, ogon, zapach siarki czy chcesz powiedzieć diabeł? :-)

Gość Jan Trzeci
Ktoś wstawił alternatywny do mojego temat.

Gość nie wiem albo wiem
chyba wiem

Gość leonella
A ogląda ktoś seriale meksykańskie na TV4? Tam są prawdziwe złe kobiety, przeróżnej maści.

Do Jan Trzeci "Jeżeli masz Prawdziwego Przyjaciela lub Prawdziwych Przyjaciół, to złą kobietę poznasz właśnie po jej zachowaniu w stosunku do Twoich Przyjaciół." Może się zdarzyć, że ta "osądzona" ma radar na złych ludzi i wyczuła, że Ci Twoi przyjaciele to pic na wodę. Korzystają z tego że naiwnie im ufasz i w ten sposób wpływają na Ciebie. Warto się zastanowić, czy aby ten niby "Przyjaciel" faktycznie nim jest. Nie warto ufać bezgranicznie ludziom i ich ocenom, lepiej zdać się wyłącznie na własny osąd kobiety, która Cię interesuje ze wszystkimi tego konsekwencjami. Ryzyk fizyk. Naprawdę złej kobiety (złego człowieka) nie rozpoznasz na pierwszy rzut oka ani ucha.