Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie wiem77

Czy mozliwe .. ?

Polecane posty

...jest to, ze moge byc w ciazy, okres mialam 17 stycznia, trwał 6 dni, cykl moj to ok 30-32 dni, a wczoraj , a wlasciwie dzis w nocy, czyli 10 dni cyklu kochalam sie z chlopakiem, wyszlo tak, ze bez zabezpieczenia, ale nie skonczyl we mnie, z tego co wyliczylam w necie to mam dni nieplodne, ale nie jestem pewna.. Jak myslicie ? P.S.Osoby, ktore nie maja nic do napisania w tym temacie badz tez chca jedynie obrazić mnie i moje zachowanie- uprzedzam, ze na mnie to nie dziala, a Wasz wysiłek pójdzie na marne ;-)

Gość keellyy
Nie obliczaj w ten sposób dni płodnych bo metoda kalendarzykowa Cię zgubi. Jest wiele innych sposób, żeby to zrobić SKUTECZNIE. Np mierzenie temperatury, badanie śluzu, stosowanie mikroskopu owulacyjnego /testów, komputery cyklu...ale nie bierz nigdy pod uwagę kalkulatora...

Gość a własciwie to
Seks bez zabezpieczenia w 10 dniu cyklu? Lekkomyślne to było. Duża szansa, że to już dni płodne. I nie sugeruj się , że masz cykle 32 dniowe, bo ten może akurat mieć 27 dni.

Gość stare lata 80te
nie musimy Cię obrażać, wystarczy że swoją ignorancją zafundujesz sobie ciążę, to samo w sobie będzie afrontem najpierw uprawiasz seks bez zabezpieczenia a potem dokonujesz obliczeń i pytasz na forum o możliwość ciąży ?! 30dniowy cykl ? przy tak neiregularnych cyklach nie liczyłabym na jakiekolwiek obliczenia dni płodnych, pomyśl o skutecznej antykoncepcji lub wstrzemięźliwości