Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halpz

Codziennie słyszę jak moi współlokatorzy uprawiają seks

Polecane posty

Gość halpz

Dlaczego oni robia to tak glosno ? Ona tak jeczy, ze czasami spac nie moge. Wczoraj zaczela jeczec o 2 w nocy ! Ja bym sie wstydzila jeczec wiedzac, ze ktos za sciana mnie slyszy.

Gość buahahah sggfasdd
a jak długo jęczy ? :D

Gość maromatka
współczuję, ja też nie wyobrazam sobie wydawać z siebie dźwięków podczas seksu gdy w domu są inni ludzie :O ona powinna się wstydzić nie ty :D

Gość halpz
Zalezy... Wczoraj wspolnie sie kapali jakies 2h i przez caly ten czas musialam sluchac jej orgazmow i tego jak dlawi sie powietrzem...

Gość ide spac
eee tam powinna sie wstydzic :D pewnie ma w dupie sasiadow i na pierwszym miejscu stawia swoja przyjemnosc

Gość halpz
Jak zwrocic im uwage ? Mieszkam tutaj od niedawna i juz wczoraj przegieli... Zafundowali mi pobudke o 2 w nocy a musialam wstac na 8.

tez sobie koloś sprowadz i rob to jeszcze glosniej! a tak serio to czepiacie sie!! Mlodzi jestescie tak? kiedy beda sie glosno bzykac? zazdroscisz jej i tyle z reszta decydujac sie na mieszkanie z para mozna sie bylo tego spodziewac

Gość halpz
Niby czego jej zazdroszcze ? Decydujac sie na mieszkanie z para mialam sie spodziewac pobudek o 2 w nocy ?

Gość Lukos
J pierdolę, zapodaj adres! Może da się coś zrobić i dla Ciebie!

wyprowadz sie i zamieszkaj sama najlepiej... Jejkuu jak ja nie lubie marudzących ludzi..... Ty musialas wstac oni mieli potrzebe i ochote sie kochac! Z tego co piszesz to ty sie do nich wprowadzilas wiec mieli juz swoje przyzwyczajenia i zwyczaje i nie staraj sie zwracac im uwagi bo pewnego dnia wrocisz i juz bedziesz spakowana....

Gość halpz
Wprowadzili sie dzien po mnie... Mieli potrzebe robic to tak glosno o 2 w nocy ? Jak ja mialam potrzebe zapalic i zrobilam to w kuchni przy otwartym oknie to ona prawie sie nie zesrala z bolu dupy.

Gość angella1985hel
dzięki Bogu że nie mieszkam w bloku - chyba bym ocipia....a wpadłą w klaustofobie i te sprawy kiedyś pomieszkiwałam u chłopaka obecnego męża - też tak jęczałam trzeba było widziec miny sąsiadów na 2 dzień :) mnie one bawiły

Gość chujetz
i po co to robilas ? pewnie myslalas ze umieraja z zazdrosci :classic_cool: skad tacy ludzie sie biora, ja pierdole...

Gość xssssssssssssss
Widać nie mają za grosz taktu jak i wi,ększość tutaj piszących.Z takim podejściem to autorka może włączyć na full metalikę bo jej się zachciało słuchać muzyki o północy :D

mnie tez wlasnie to bawi ale kurde wnioskuje ze jestescie mlodzi wiec nie zachowuj sie jak stara dewotka jakas! wyprowadz sie i tyle!

Gość xssssssssssssss
martka1987-ma się wyprowadzać bo oni chcą? mieszkają w bloku i jeżeli ktoś czegoś wymaga to mają się do tego dostosować i koniec i kropka.

Gość chujetz
latwo powiedziec zeby sie wyprowadzila... :) mialem taka sasiadke i co ? mialem sie wyprowadzic z mojego wlasnego mieszkania ? litosci...

Gość llasjas
halpz zazdrości współlokatorom udanego seksu bo jej dawno nikt dobrze nie robił :D

Gość do martka1987
ty dewotka nie jestes, ale za to zajebista egoistka :O

no to niech wlaczy tylko ze wtedy inni sasiedzi zareaguja a nie sublokatorzy Ja mieszkam z facetem w pokoju i w dwoch pozostalych mieszkaja 4 osoby, w jednym rez para i w drugim 2 dziewczyny. KAzdy ma swoje jazdy rozne rzeczy sie dziejea ale do cholery jak cos komus nie pasuje to albo gadamy albo sie wyprowadzamy i tyle

Gość SKMFKSA
ja na twoim miejscu o tej 2 w nocy włączyłąbym muzę na maxa, to by im sie odechciało

Gość halpz
No umieram z zazdrosci.

nie, nie jestem egoistką, wrecz przeciwnie, jestem bardzo liberalna rozumiem potrzeby innych i naprawde wiele potrafie tolerowac..

Gość atigaga
halpz-- a gdybyś tak im przypomniała że cisza nocna jest od 22 do 6 rano

Gość xssssssssssssss
albo weź miotłę i wzorem Miauczyńskiego z dnia świra stukaj po ścianie z okrzykiem ,,nie grzić się tam" :classic_cool:

Gość SOJI BATOJI
jak się z kimś mieszka to trzeba myśleć też o drugiej osobie a nie wydzierać się o 2 w nocy,żeby innych pobudzić!

ale to jej nie pasuje a nie im i ona sie tam wprowadzila Nie mowimy tu o siasiadach z mieszkania obok bo trudno zeby zmieniac mieszkanie jesli ktos w nim mieszka na stale Wtedy jasnym jest ze sprawe trzeba wyjasnic ale tu to tylko kwestia wynajecia pokoju w innym mieszkaniu!

martka1987 - a idź pusta pindo, czytać się nie chce tych głupot. Pewnie robisz tak samo, dlatego bronisz tej parki. Autorko, wcale Ci się nie dziwię. Wyznaję zasadę, że każdy ma prawo robić co chce, dopóki nie narusza spokoju i wolności drugiego człowieka. Są pewne zasady kultury i dobrego wychowania, których należy przestrzegać. Ale niektórzy ludzie niestety są, jacy są :( I pewnie Twoje skargi nie pomogą, bo do takich nie dociera, że uniemożliwiając komuś wyspanie się, wyrządzają mu pewnego rodzaju krzywdę. Najlepiej byłoby zmienić mieszkanie, ale to zapewne nie takie proste. Z łatwiejszych rzeczy, to stopery do uszu, choć to nie zawsze wystarcza. SZCZERZE WSPÓŁCZUJĘ.