Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak robić palcówe?

jak robić palcówe kobiecie?

Polecane posty

Katerina, ale ty mi cały czas przesyłasz te same zdjęcia. A ja chciałbym cię zobaczyć w większej okazałości;-) ja ci nawet konia pokazałem:-)

No i się wydało żeś mi8 konia pokazał:) Czekaj wyśle Ci jeszcze jedno ostatnie:)

Gość igram
no u Prusa tez;) ale może być palcówka na Placówce;)

Bo tak policzyłam to masz już 5 moich zdjęć wystarczy Ci na skrytą tajemnicę:) Wnet z tego folder będzie:)

Patrz co znalazłam:) Oczy zielone - potrafisz w sposób trzeźwy ocenić swoje własne możliwości, nie brakuje Ci wyobraźni, lubisz szaleństwa, ekstrawagancje. Masz wiele, cech brata-taty, wiernego przyjaciela, którego ceni się przez długie lata . Twoja silna wola i nieustępliwość zjednują Ci zwolenników i przeciwników.

Właśnie otworzyłem pikantny folder, ale nie mam jeszcze w nim zdjęć, myślałem, że pomożesz mi go zapełnić :-)

Gość igram
Gumowy już w pracy nie jest ;) pije ze mną piwo;) Katerina23 wpadnij tu do nas:)

Oczywiscie, ze w pracy, jak to zwyklem robic w kazdy dzsien powszedni, a czemu sie pytasz? :-)

tak się pytam. Teraz czekam na powalającego erotyka i zdjęcie choćby twoich oczu:) Igram Ja osobiście wole wino czerwone jakby kto pytał:)

Ja niestety nie lubie wina, zreszta nie przepadam za zadnym alkoholem. pije tylko i wylacznie do towarzystwa. pamietam jak ojciec przywiozl mi butelke czystej i przez prawie 2 lata nikt jej nie otworzyl :-)

Wybacz, ale ja zadalem ci pierwszy to pytanie, wiec musisz odpowiedziec pierwsza :-)

To tak ordynarnie bez ogródek powiem że mój apetyt na ciebie rośnie. Po prostu z tego co widze trafiasz w moje gusta i to perfekcyjnie. Jestem głodna ciebie po prostu ciebie:) Bez urazy Joe:)

Ustalmy zasady, ze kobieta ma pierwszenstwo, wiec nie mozesz mi odpowiadac pytaniem na pytanie :-)