Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdjacsdiljkkkk

Czy to normalne ze prawie 2letnie dziecko zyje tylko na potrawach mecznych?

Polecane posty

Gość sdjacsdiljkkkk

Innych podobno nie toleruje,tylko kaszki,manna albo zwykłe z kartonu,ewentualnie platki?

Gość cynamonowe lulu
a mieso ryby warzywa owoce? nic????????????????

Gość sdjacsdiljkkkk
chyba nie, bo zjadło dziś na kolację pełną michę bigosu

Gość Niemożliwe jest żeby
dziecko nic nie tolerowało i było aż takim alergikiem.Jak by tak było to by wiecznie u lekarza siedziała.Może jej chodziło o to że nie chce jeść bo nie lubi.Ja piernicze...2-latek na samym mleku!!

Gość Niemożliwe jest żeby
i jakby nic nie tolerowało to i na mleko kartonowe było uczulone no i płatki też.

Gość ananasowy dom
moje tak ale czasami mab takie naloty ze jadlo by caly czas na mleku innego dnia caly dzien kotlety albo jajka zalezy od nastroju

moja 2 latka od jakiegos czasu tylko by płatki na mleku jadla , serki,jogurty i mleko pila. zje na obiad zupy troche albo kawalek ryby z ziemniakiem czy troche kotleta mielonego. ale nie dotknie kanapki z niczym nawet z czekolada gzie sama czekolade uwielbia, nie zje kawalka szynki czy sera żoltego. zaczyna mnie to draznic kiedys lubila parowki, jajecznice, teraz jak wcisne jej jedno smazone jajko to wszyscy bija brawo jak je zje;/

ale np. nienawidzi kaszek takich mleczych bobovita, ktore pare miesiecy temu jadla normalnie,na sam ich widok ma odruch wymiotny. i zadnej kaszy manny nic takiego nie zje

Gość sdjacsdiljkkkk
nie chodzi o to ze nie toleruje czy jest alergikiem tylko to co podalam je naprawde chetnie,zupa-pare lyzk i koniec,o 2gim daniu nie ma mowy,chleba nie,jajka nie,wedliny nie,ale pelna butle gestej manny wyciaga w mig...ale nie wiem jak dlugo jeszcze mam go tak karmic-a moze przeglodzic?