Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-=Stanowczaa19

Chcecie coś zmienić.. ?

Polecane posty

Witajcie :) Ja już wstałam, i jestem już po śniadaniu :) Bułeczka, z plasterkiem szynki, pomidorem i ogórkiem :) Dzisiaj idę kumpele na imprezę czesać, zobaczymy co z tego wyjdzie :)

A po bieganiu. Teraz jem jabłko :p Zaraz muszę się ogarnąć, bo idę do fryzjera właśnie. Pozdrawiam :)

Gość cbadef
dziewczyny wszystko pięknie robicie co widać na zewnątrz ........... a co zrobicie dla ducha ? aby WASZE wnętrze tez było piękne i uśmiechnięte Powodzenia

Nic w końcu nie zrobiłam, bo babka w recepcji była nieogarnięta i zamiast na dzisiaj, to zapisała mnie na wczoraj (?!). Co do pytania na temat ducha, to trochę go nie rozumiem. Na pytania o religię odpowiadam - nie. To co mam w głowie to efekt lat nauki i ciągłego dokształcania się. Joga albo książki w stylu "Sekret" nie interesują mnie. Co jeszcze? Wrażliwość na sztukę czy rozwój artystyczny? 7 lat grałam na gitarze, teraz chcę zacząć grać na perkusji.

A co można zrobić dla ducha ? Wydaje mi się, że jeżeli cieszymy się zewnętrznie, to nasza dusza jak by nie było w jakiś sposób równie się cieszy... Tak samo jest jka mamy doła czy się smucimy.. To taka trochę transakcja wiązana.. To nie za fajnie, ale czasem i tak się zdarza, ja miałam wczoraj o dziwo bardzo fajny, i sympatyczny dzień :) Co prawda nic nie poćwiczyłam, bo chyba mnie grypa bierze, i strasznie mnie kości bolą, ale nie jest źle :) Dopiero co przed chwilą wstałam, i teraz lecę na śniadanko :)