Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inka z..

Ile płacicie u Stamatologa w gab. prywatnym ?

Polecane posty

Gość Inka z..

Np. za leczenie kanałowe itp ?

Gość locitan
U mnie zwykła plomba 170 zł kanałowego nie robiłam

Gość zalezy od gabinetu
mieszkam na śląsku, ostatnio za plombe placilam 100 zł plus znieczulenie 30 zł cena z cennika 90-140 zł bez znieczulenia było, lakierowanie 70 zł a piaskowanie z fluoryzacją 90 zł tyle co pamiętam.

Gość Pani porażka
Oooo, ja byłam dzisiaj. Oprócz tego, że prawie wszystkie zęby mam do leczenia, to za rozpoczęcie kanałowego - 4 dolna - zapłaciłam 240zł, za tydzień kolejna wizyta i kończenie zęba, kolejne 240 zł, następna wizyta dopiero założenie plomby i 140zł :D a to tylko 1 ząb. Warszawa 🖐️

Gość cynamonowe lulu
calosc leczenia kanalowego-gorna szóstka-780 zł dwie wizyty slask

Gość Pani porażka
To ja mam taniej. 640 całość leczenia kanałowego.

Gość ale probleeeeem
200 za kazdy kanal + plomba

Gość Pani porażka
ile kurwa? To gdzie się leczysz? I czym on Ci ten kanał czyścił, że aż tyle zapłaciłaś? Ja też mam 3 wizyty.

Gość ożeszsz..,
cynamonowe lulu -to mnie czeka,chyba wykupie to ubezpieczenie...

Gość dekada.....
250 zl/jeden kanal plus plomba 200 zl - leczenie szostki kosztowalo mnie 950 zl

Gość ożeszsz..,
Mam ładne zęby ale trzonowe zmasakrowane życiem; Chce mieć takie jak gwiazda filmowa i zastanawiam się czy z kartą vision diamont mogę to osiągnąć w jeden rok? Stomatoloszka z powołania jesteś tu?

ja akurat jezdze do stomatologa bardzo dobrego (nie lecze zabkow w swoim miescie, bo mam sprawdzonego gdzie indziej), ktory naprawde odwala zajebista robote. Jego plomby trzymaja sie naprawde dlugo w porownaniu do innych stomatologow (sprawdzilam) wiec wole zaplacic te 200zl i miec spokoj niz placic co jakis czas dajmy na to 60zl. Nie ukrywajmy wizyta u dentysty to zadna przyjemnosc:P Dodam, ze ciezko sie do niego dostac i naprawde gdyby nie znajomosci kogos z rodziny to pewnie do dzis latalabym na wizyte do dentysty raz na 1-2 lata. A tak mam spokoj:)

Gość Pani porażka
Ewelina, ja chodzę do bardzo dobrego stomatologa i zapłacę za leczenie zęba połowę mniej.

Gość ożeszsz..,
Będe miała do zrobienia jakieś 6kanałów może nawet coś poważniejszego,poza tym dwa trzonowe ukruszone-nie wiem co z nimi Piaskowanie wybielanie -jak kupie ubezpieczenie to w zasadzie co jeszcze moge? Podobno dioamont daje nieogranicznone możliwości i w 100% finansuje wszystko-jak dla mnie to wydatek 5600za rok Opłaca się?

Gość begiebe
ja ostatnio leczylam zeba kanalowo, mialam chyba 3 wizyty kazda po 70zl a potem koncowa chyba ok 100zl...

mozliwe:) Moja mama podobnie, za leczenie placi mniej, a stomatolog tez dobry. Kto co woli. Ja akurat do swojego trafilam fuksem i tak mi sie spodobalo, ze zostalam. Ale nie zawsze moglam jezdzic wiec wyprobowywalam tez innych i stwierdzam, ze sa dobrzy, ale zaden nie rowna sie temu, do ktorego ja chodze. Niestety obecnie bedzie przechodzil na emeryture:( na szczescie ma syna, ktory poszedl jego sladami i jest tak samo swietny wiec stali klienci na pewno tam trafia.

Gość ożeszsz..,
Znam takiego stomatologa w pewnym ogromnym mieście polski. Przyjmuje w domu nie ma szyldu bierze 70zł za plombę w fotelu ma dziure wielkości damskiej torebki,w narzędziach centymetrową warstwę kurzu,włosy do pasa ,tych z nosa nie widac bo wąsy je obrastają i majta brodą po oczach...a całość cuchnie wypalonym tytoniem,npoza tym facet chyba ma uczulenie na winyl i lateks,nigdy nie zakłada rękawiczek. Ludzie tłumnie do niego przychodzą -serio!

Gość Maasakra
:O

ja za kanałowe (jedynka mi umarła bez powodu) za całoś zapłaciłam 300 zł - 4 wizyty (2x 50 za lekarstwo i antybiotyk do zęba, 2 x 100 za 2 części plomby - to był skomplikowany przypadek)

ale to jest małe miasto. Dentystka dobra i chwalona w nowoczesnym gabinecie z asystentką która jej podaje sprzęty i kawe robi :)

Gość zdezorientowana..............
350 zł ( 3 wizyty) kanałówka + 4 miała być plomba 120 zł

EwelinaEwa plomba sama 200zl. Kanalowe w moim przypadku wynioslo az 1150zl, ale to byly 3 wizyty. Zapewne w Klinice Stomatologicznej tyle.

A jedną plombę to mam z tyłu jeszcze z podstawówki:-) Chciałam ją wymienić, ale stomatolog stwierdziła,że nie ma sensu, bo solidna robota :-)

Gość 8938293
ja w Poznaniu w pryw. gabinecie u b, dobrego dentysty: plomba normalna 80 zł, wypełnienie jednego kanału- 80 zł, wieksze plomby- 120 zł wkład z włókna szklanego 200 zł z założeniem znieczulenie oczywiście gratis za ekstrakcję korzenia zapłaciłam 100 zł.

Gość gardziel
Chodzę do http://dentlux.pl/ Kwoty podobne do tych co wymieniacie. Ale ogólnie tutaj nie stawka, a jakość powinna się liczyć. Dobry gabinet dba o wiele kwestii, a nie tylko o te podstawowe. Terminy, czekanie, jakość... to wszystko robi różnicę...

Gość dominika00

Teraz też sie własnei zapisałam do Dentist. Mam leczenie 7ki i tak sie zastanawiałam nad wyrwaniem, ale dziwnie tak bedzie bez zeba...