Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tri kania

polsat cyfrowy!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość tri kania

kto ma lub zna się na dekaderach polsatu ? Mam ten mały dekoder polsatu mini mam go dość ciągle sie zawiesza poza tym mam dodatkowo podpiętą do niego astre dziś znikły wszystkie programy zresetowałam na moment dekoder no i są kanały ale tylko polsatowskie a te z astry nie ma i nie da sie ustawić [zły] w ogóle ich nie znajduje wpienia mnie ten dekoder co to za chłam da sie moze podpiąć astre do dekodera tv kablowej wectra ? albo ustawic tak te astre w dekoderze polsatu zeby to nie znikało co chwila ? pomóżcie !

Gość A_la ma kota
A nie miałaś wcześniej klopotów z Sat? Ja mam klopoty z Astrą tylko dlatego że w zimę są najczęściej opady sniegu i mróz i cos się dzieje zawsze z Astrą w tedy Hodbrid zawsze dobrze odbiera

Gość A_la ma kota
chodzi mi o konwektory na czaszy czy nie masz zasnieżone czy oblodzone

Gość xyz......
CZASE BABO SE WIĘKSZĄ KUP. A polsatowski dekoder ma rozne dziwne myki. W stylu zacinanie sie dekodera. Ale jak znika ci astra to a) za mała czasza b ) zasniezone c) uszkodzonie gdzieś w antenie lbn pewnie

Gość A_la ma kota
Xyz ale powiedz mi jak się znasz na tym :) Jak sa opady sniegu czy nawet deszczu to u mnie na SAT zanika zawsze obraz i nie ma odbioru na Astrze Co moze byc przyczyną ? Jedynie Hodbrid nigdy nie nawala

Gość tri kania
Dzięki jutro wskoczę na dach i sprawdzę czy nie oblodzone tam coś jest na konwektorach ! wcześniej tez nikla astra ale nie tak często jak teraz a więc pewnie to przez mróz

Gość A_la ma kota
Nie ma za co

Gość dfhdfh
A_la ma kota spruboj jeszcze konwerter dostroic lekko przekrecajac go w bok

Gość A_la ma kota
Dzieki , spróbuje napewno