Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet, po prostu facet

czy mam szanse na ladniejsza dziewczyne?

Polecane posty

a po co kolejne kłamstwa, niech jej po prostu powie że szuka swojego ideału a ona niestety nie jest dla niego ideałem , bo jego ideał to laska o idealnych kształtach i ze chce z nią spędzić rok tylko dla seksu i aby jego kumplom "szczęki opadły" z zazdrości, autorze piszesz trochę jak zakompleksiony żonaty facet,

humorki to nic, nie wiesz, jakie kobiety potrafią być w związkach:)Może nigdy tego nie zasmakowałeś, bo Twoja kobieta pod względem charakteru jest całkiem całkiem:), ale to Twój wybór,jesli marzysz o szczupłej dziewczynie, z taką badź :) też jestem szczupła i gustuje w szczupłych :)

Gość Bluszczyk Kurdybanek 34
Witaj, Agnet, dziewczyno z piękną cerą :)

Gość marianaaaaa
To prawda co mowi agnet, jesli sam siebie nie cenisz, dziewczyna Cie te nie doceni. Pewnosc siebie ma duze znaczenie. Bluszczyk Kurdybanek 34, jesli zasugeruje dziewczynie, ze cos z jej fizycznoscia jest nie tak zryje jej psychike i poczucie wlasnej wartosci, naprawde. Nie powinno sie tego mowic. Tu nie chodzi o szczerosc, chodzi o to, jak dziewczyna bedzie sie po tym czula. Kobiety sa bardzo przewrazliwione na punkcie wlasnej fizycznosci, szczegolnie mlode.

agnet, z pewnoscia siebie u mnie jest nienajgorzej, uwierz mi. najwyrazniej moje dziewczyny zakochiwaly sie we mnie (nie mialem ich duzo ale te co mialem byly zakochane), bo nie bylo ani humorkow, ani awantur, ani tym bardziej zdrady czy flirtowania z innymi (a obecna moglaby miec okazje, bo mowila ze w klubach przyciaga zawsze chlopakow i ma powodzenie i kolezanki to potwierdzily). ja nie jestem wcale "pustakiem" ani osoba ze zlym charakterem - rowniez sie angazuje, daje poczuc dziewczynie ze jest wyjatkowa, sama obecna przyznala ze ze mna byla na wiekszej liczbie wycieczek w rok niz w calym swoim zyciu i nie - nie probuje sie pochwalic ze mnie stac bo to nie to! - jezdzilismy glownie w miejsca malo turystyczne wiec nie bylo drogo, ale zawsze mialem pomysl i to sie podobalo we mnie moim partnerkom. towarzyski raczej nie jestem (mam malo znajomych i nie chodze do klubow etc.)

Marianna - masz rację, tylko że jak jej powie, że jej nie kocha, to ona może to przyjąć do wiadomości i dać sobie spokój albo drążyć temat. I moim zdaniem będzie gorzej, jeśli on cos zacznie ściemniać na temat jej charakteru. A jak powie coś w stylu, 'jednak nie jesteś w moim typie' dziewczyna na pewno to rzeżyje bardzo, ale chyba łatwiej sobie poradzi.

ale żyjąc z takim typem jak autor chyba sie już przyzwyczaiła, chyba że tylko na forum udaje takiego "kozaka" a w rzeczywistości w domu ma cieple kapcie i to mu pasuje

witaj bluszczyk :) sprzedałaś już jakiś swój kosmetyk ? :) Nie sądze, że jesteś pusty, szukaj swojego ideału, nie badź z kimś na siłe, jesteś fer, odejdź i szukas swojej małej dziewczynki :)

Bluszczyk Kurdybanek 34, glupio jednak powiedziec po 1.5 roku ze nie jest w moim typie. przyznaje popelnilem blad, ale wczesniej mniej mi przeszkadzalo to, ze nie jest filigranowa. moze gdyby byla bardziej goraca w seksie to tez inaczej by bylo. to tez ma ogromne znaczenie - temperament seksualny.

facet - i tu jest pies pogrzebany :) jej temperament nie zbiega się z Twoim po prostu :)

ABS, zadne "cieple kapcie", nie wiesz nic o moim zyciu a sie wypowiadasz... skoncz juz czlowieku bo nic nie wnosisz, pozostali uczestnicy dyskusji duzo wnosza, mimo ze rowniez czesc z nich sie ze mna nie zgadza!

Gość marianaaaaa
Bluszczyk, czy gdyby ktos Ci powiedzial, ze Cie nie kocha to drazylbys temat? Bo ja bym wyszla i nigdy nie wrocila :-)

agnet, ja uwielbiam na ostro, po prostu bardzo ostry wyuzdany seks. niestety moje partnerki mialy temperament raczej spokojny i nie byly nastawione na to (nie depilowaly sie, nie robily raczej paznokci, nie ubieraly sie ostro - to tez mi przeszkadzalo w nich :( )

Facecie, to chyba musisz po prostu powiedzieć wprost, że zauroczenie minęło, a miłość nie przyszła. Agnet, och dopiero przyszły mi produkty, bo musiałam zamówić większą ilość i w weekend biorę sie do pracy, żeby może sprzedać co nieco przed walentynkami :)

Gość to cała prawda
Koles boi sie samotnosci stad to pytanie. Z braku laku i kit dobry. PYta sie bo sie boi ze jesli z nia sie rozstanie to zadna go nie zechce

"to cała prawda" - mylisz sie :) pytanie dotyczylo obiektywnego sposobu sprawdzenia wlasnej atrakcyjnosci. jak widac pytanie to jest trudne, bo nikt nie udzielil na nie odpowiedzi :)

marianna - no ja właśnie zapytałam, bo chciałam naprawiać :).

chętnie coś bym kupiła u Ciebie :) Facet - sądzisz, ze szczupła kobieta również będzie uwielbiała szaleć w łóżku :) błędna teoria, kobieta może być przy tuszy i uwielbiac to co Ty, czyli mocne doznania.Wydaje mi się, że jeśli Twoja obecna kobietka lubiałaby to co Ty, dbała o siebie 100% nie myślałbyś teraz o filigranowej :)

Gość marianaaaaa
"ja uwielbiam na ostro, po prostu bardzo ostry wyuzdany seks. niestety moje partnerki mialy temperament raczej spokojny i nie byly nastawione na to (nie depilowaly sie, nie robily raczej paznokci, nie ubieraly sie ostro - to tez mi przeszkadzalo w nich )" - wiec nie jestes do konca szczery piszac, ze szczuplosc najwazniejsza. Trudno troche zrozumiec, czego wlasciwie chcesz i mysle, ze powinienes sam sie nad tym zastanowic, zrobic jakas liste cech moze, zeby nie ranic kolejnej dziewczyny z ktora sie zwiazesz. Czyli nie musi byc tylko szczupla, ale miec tez podobne preferencje seksualne, odpowiednio sie ubierac i nosic tipsy (:/) ?

marianaaaaa, jak by moja obecna byla filigranowa to darowalbym jej to, ze jest "spokojna" w seksie ;) bo nie szukam idealu.

Gość nie sama niestety
Bożeeee!!!!! Jak ja lubię - przepraszam tych, których określenie może za bardzo zbulwersować, aleja tak mam, tylko tak mówię - uwielbiam tylko chude doopy!!!!! Uwielbiam i rozumiem autora. I też się w taki związek wplątałam Nie wiem jak go zostawić nie robiąc mu krzywdy. Mam wyrzuty sumienia. Kurcze, jakie życie jest choojowe czasami.

marianaaaaa, wydaje mi sie ze gdybym ja sie mojej obecnej tak super podobal to samo powinna wiedziec ze przede wszystkim rece i nogi sie depiluje, (a takze miejsca intymne ale to juz nie jest takie oczywiste)... dziwie sie jak wspolczesna dziewczyna (ktora miala juz kilku facetow ale niekoniecznie z nimi spala to fakt) tego nie wie...

Zostaw ją, ale nie mów , ze nie jest w Twoim typie to rzeczywiście będzie bezczelne po 1,5 roku związku. Zastanów sie jak kulturalnie i z klasa z nią zerwać. Myślę jednak czytając to co piszesz, ze jeżeli ona by Ci pasował czymś ujęła to by Ci ani waga ani celulit nie przeszkadzał. Po prostu jest Ci z nią nie po drodze i tyle. Pozdrawiam Warszawę:)

Gość marianaaaaa
rece? Po co depilowac rece? Ma tam czarne, geste wlosy?

Agnet - to jak tylko kule będą gotowe, dam Ci znać. Mogę napisać na tego maila Unitra? W razie czego tutaj jest mój: moraira1977@o2.pl Facet, temperament nie idzie w parze z tuszą :).

pisalem, 28. nie depiluje sie :( wiekszosc partnerek moich kumpli sie depiluje. jesli nie wszystkie...

A z ta depilacją to sie z Tobą w 100% zgadzam. Ok rozumiem, że może jest zadowolona ze swojej figury, wagi, ale żeby nie dbać o siebie to już zupełnie co innego. Nie wyobrażam sobie jakbym mogła położyć się w łóżku z facetem niewydepilowana i pachnąca no chyba że byśmy byli na bezludnej wyspie

unitra@wp.pl -to mój email, ja obecnie jestem w pracy, więc możesz mojego emaila zapisac :)

Gość mommkado
ale jestes denny człowieku- pod względem intelektualnym, charakteru, osobowości. jak jesteś jeszcze przeciętny z wyglądu i nie masz dobrej pracy, to już w ogóle nędza i rozpacz..trzymaj sie tej laski, bo żadna ładna cię nie zechce, chyba że będzie miała problem z samooceną albo będzie upośledzona umysłowo