Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinnnnnka

czy a sie facet nie odzywa 3 dni to znaczy ze juz sie nie odezwie?

Polecane posty

Gość karinnnnnka

Mielismy trzy randki.Znamy sie dwa tygodnie.Nasze randki byly cudne i po odtatniej wyslal mi sms ze dziekuje za peikny wieczor no a potem milczenie i jest juz piatke i ani slowa od niego... czy to ze sie nie odzywa trzy dni to oznacza ze juz przepadlo?

Gość dsfghdfghjdfghjk
on 30 ja 27 lat

Gość karinnnnnka
oboje mamy 26 co to za roznica?

No to wydaje mi się, że się odezwie :) Raczej faceci w tym wieku już nie załatwiają sprawy jak szczeniaki, a informują co i jak :)

no wiesz wydaje mi się, że jest różnica między randkami 16 latków a randkami 26 latków, ich zachowaniu i dojrzałości :P

Gość kokoszka83
odezwie się, co innego jakbyście mieli 1 randke, to by mógł się nie odezwać

Gość kolejna infantylna baba
karinnnnnka! znacie się dopiero dwa tygodnie,a ty na co liczysz,że ci się oswiadczy i ślub będzie?!!,hahaa

Jeśli dawał jej nadzieję na coś więcej, ma prawo czuć się zakłopotana :P Aczkolwiek, masz rację 2 tygodnie to faktycznie szmat czasu. W sumie niby czemu się nie odzywa. Zaczęłam patrzeć na to trochę inaczej:P A dałaś mu już? Jak tak to wszystko jasne :)

Gość fjkkjhas
odezwie czasem faceci specjalnie milczą , sprawdza czy ty sie odezwiesz czy walniesz tak zwanego focha bedzie dobrze

Gość fjkkjhas
saMA zadzwon napisz sms

Nie, ale jestem zdania, że jak za szybko to nie dobrze. Bo co sobie taki facet pomyśli. Mi dała tak szybko, zaraz pojawi się następny i jemu też da. Na co mi taka łatwa?

i to co on o tobie pomysli tak samo mozesz pomyslec o nim, ze znajdzie sie nastena i tak samo szybko wyladuja ze soba w lozku, a wogole jak sie obawiasz co on sobie pomysli znaczy ze to nie jest facet zeby go na powaznie brac pod uwage, znaczy ze ma swoje "nie halo" i bedzie cie ocenial w innych sytuacjach rowniez.

A no pewnie, że tak. Ale znać się 2 tygodnie, 3 randki i już? :). Ja wiem, że to przyjemność itd, ale niestety tak to już się przyjęło, że facet może czerpać do woli, a kobieta po prostu nazywana jest łatwą.

Ej, ale nie naskakujcie tak na mnie :). Przecież ja nie oceniam. Nie jestem przecież jakaś zacofana. Po prostu swoje zdanie wyrobiłam sobie na przykładach i przypadkach :). Które zwykle kończyły się w taki a nie inny sposób.

Gość dfdfghgjhkj
poczytaj ksiazke: nie zależy mu, koniec złudzeń ;)

Po prostu, dla niektórych czas na to jest wtedy kiedy ochota, a dla innych wtedy, kiedy jest i ochota i poczucie, że to znaczy coś więcej niż zwykła przyjemność. Nie denerwujcie się, przecież nie twierdzę, że absolutnie nie wolno, że się puszcza taka kobieta itd. ale ok już zamykam jadaczkę, bo czuję się jak intruz:)

Gość karinnnnnka
dodal mnie nawet na facebooku nie nie dalam mu ale chociaz dopiero trzy randki bardzo mi sie on podoba ale mi sie nugdy cos takiego nie przytrafilo zeby facet tak widocznie okazywal ze mu sie podobam a potem milknie na trzy dni -wlasciwie juz cztery nawet jak sie teraz odezwie to czy to serio brac? faceci nigdy nie milkna na tak dlugo jak sie im ktos podoba chyba