Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lk

Melanotanu II sposob na opaleniznę?- stosował ktoś

Polecane posty

Gość Lk
może jeszcze jakieś rady odnośnie stosowania?

Gość Lk
jezeli chodzi o mase ciała to kwalifikowałabym sie do dawki 0,75mg (0,15ml) ale trochę boję sie ze będę wyglądać jak skwarka, dlatego myślałabym o mniejszej dawce

Gość Lk
a czy są jakieś przeciwskazania do stosowania melanotonu?

Gość za pierwszym :)
a nie wiesz zdesperowana jak to sie a do tabletek anty?

Gość za pierwszym :)
dzięki zdesperowana, chyba się jednak na to skuszę, myślisz, że warto zamówić to z tej stronki co podałam wcześniej? komentarze są same pozytywne więc chyba ok?

Gość Lk
właściwie to żadnych, kiedyś dużo opalałam się na solarium i dorobiłam sie przebarwień które pojawiają sie za kazdym razem jak mocno sie opalam, są tylko na udach i niewiele na łydkach, znikają jak przestaje się opalać, niewielki problem to naczynka , ale myślę , że to raczej pojawiło sie po solarium i raczej nie miałoby wpływu na stosowanie tego specyfiku jak myślisz?

Gość dsfghjkl
nie wierzcie zdesperowanej, ona wleja teksty z roznych forum i googla i chyba sana ten temat zalozyla, jakim cudem od razu na forum sie znalazla

Gość Lk
czy ktoś jeszcze stosował?

Gość Lk
?????????????????????????????????????????

nie wiem jak z tymi przebarwieniami, musisz po prostu sprobowac, to ze wezmiesz nie znaczy ze nie mozesz przestac, jak cos sie zacznie dziac to w kazdej chwili mozesz odstawic a jak przestaniesz brac to wszelkie przebarwienia o ile cos takiego wystapi znikna po czasie. ja mam mala plamke na skorze, taka na 1cm, ona jest koloru ciemniejszego niz skora i ta lamka zrobila sie ciemniejsza.

Gość Lk
tez myslę , że nie zaszkodzi raczej, pewnie mniej niż solarium, zalezaloby mi na zgubieniu kilku kg dlatego jestem ciekawa czy działa to w tą stronę, czytałam ze na niektorych tak to działa,

Gość Lk
pewnie efekt opalenia jest zależny od karnacji

Skutki uboczne brzmią nawet zachęcająco ale trochę się bym bała tego zażywać - szlag wie co to w sumie za chemia. Poczekam aż inne forumowiczki napiszą swoje doświadczenia z tymi tabletkami (zarejestrowane w serwisie od dłuższego czasu które nie są tu po to aby reklamować produkt). Poza tym bez przesady z tą opalenizną. Ciemna opalenizna już dawno wyszła z mody. Dla tych które lubią naturalne produkty polecam kąpiel w: 200 g kory dębu 100 g lawendy 50 g rumianku 50 g kwiatu lipy 20 g liści orzecha włoskiego - przepis na tipach http://goo.gl/iwakO. Skóra jest ciemniejsza. Im częstsze kąpiele - tym ciemniejsza.

Gość Lk
nie chce być jak skwarka , pytam o opinie bo też się zastanawiam czy warto

Gość Lk
to są zastrzyki

alicja --> ja tu racej niczego nie reklamuje :D tez tu kiedys zakladalam temat i niejednokrotnie poruszany byl temat melanotanu i nie bylo nikogo kto probowal oprocz mnie, wiec ciezko ci bedzie znalezc. dla mnie nie wazne co jest modne, na pewno nie jest modna blada cera, a przynajmniej mi nie pasuje, jezeli jestem chociaz lekko oplanona to wygladm o niebo lepiej. zeby byc ladnym w bladym to trzeba miec nieskazitelna skore. nie chcialo by mi sie kapac w jakichs barwnikach, zreszta podobny efekt zyskuje sie smarujac sie po prostu samoopalaczem a wiadomo co to za rozne kolory sie uzyskuje. trzeba miec naprawde farta zeby ktos uznal taka opalenizne za twoja naturalna. ja mam typ skory pomiedzy II albo III a uzyskalam IV.

Gość Lk
całkowicie się zgadzam z zdesperowaną ja nie mam idealnej skóry, a jak jest chociaż trochę opalona to wygląda zdrowiej i co tu sie czarować estetycznie, a na takim efekcie właśnie mi zależy

Gość Lk
zapraszam do dyskusji

Gość Lk
??????????????????

Gość Lk
z jakiej strony zamawiacie? chodzi mi o czysty melanotan 99,8%

Gość ja tez bym chciala...
odswiezam temat - czy ktos zn jakis internetowy sklep z uk lub us gdzie sprzedaja melanotan 100% oryginalny?