Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ononima __12

jak sobie z tym poradzic

Polecane posty

Gość ononima __12

witam, jestem mama 1,5 rocznych blizniakow i ogromny problem ze snem . W dzien maluchy spia 2 razy po ok 1h ( nie wydaje mi sie zeby to bylo duzo, przynajmniej na tyle aby sie wyspac i nie spac w nocy) klade ich spac ok 22 godz, po przespaniu srednio 2 godz budza sie i zaczynaja plakac, stoja w lozeczka badz przychodza do nas na lozko. Za kazdym razem kladlam spowrotem do lozeczka i mizialam, glakalam az zasnely spowrotem ale po pol godziny zaczyna sie problem od nowa. Dziewczyny czy ktoras z was miala podobny problem??? wiecie jak sobie z tym poradzic, jakies znane wam sprawdzone metody??? prosze jestem juz zmeczona tym ciaglym wstawaniem w nocy nawet do 6razy Blagam

Gość A o której robisz im drugą
drzemkę w ciągu dnia?Bo może tu tkwi problem.Maluchy są już duże i wystarczyła by im jedna w południe.

Gość mireczkaa
My śpimy w jednym łóżku :)

Gość A o której robisz im drugą
No to potem będziesz miała problem...

Gość mireczkaa
e tam, córka ma 2,5roku i od jakiegoś roku już śpiwmy w trójkę:) Też na początku przenosiłam, usypiałam w jej łóżeczku. Ale kiedy zaczęłąm tracić pamięć z niewyspania, non-stop kłótnie, podenerwowanie, problemy w pracy- odpuściliśmy. W końcu wszyscy się wysypiamy :)

Gość ononima __12
pierwszy raz klade ich ok 10 rano a druga drzemka ok 14 i spia do ok 15