Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drosophilka Melanogasterka

Ciągłe zmęczenie

Polecane posty

Gość Kaneri

Duże prawdopodobieństwo, że po prostu organizm domaga się jakichś składników mineralnych, witamin. Widocznie czegoś brakuje. Warto zajrzeć na stronę Laventi - dobrać odpowiedni suplement pod swoje potrzeby. Na pewno magnez, to jest moim zdaniem podstawa. 

Gość gość

Też borykałam się z ciągłym zmęczeniem. Po pewnym czasie postanowiłam wypróbować produkty regeneracyjne, które znalazłam na stronie https://www.energy.sk/pl/ Mogę powiedzieć że bardzo mi pomogły. Teraz czuję się znacznie lepiej.

Gość Winka

Żeń szeń diała wzmacniająco. Stosowałam kilka preparatów, ale najlepiej funkcjonuję po geriamoc, bo oprócz żeń szenia to multiwitamina i dla mnie takie combo jest najlepsze.

Gość zmeczona121

W ostatnim czasie, czułam się jakaś zmęczona, ospała, było to do mnie nie podobne... Zawsze tryskałam energia bez względu od pogody itp... Wiadomo miałam gorsze dni, ale to była rzadkość, ostatnia miałam same słabe dni... I nie, to nie okres. Coś się działo z moim organizmie źle... Dlatego poszłam do mojej serdecznej Pani Doktor do kliniki Dethloff na badania genodiet igenesis - test DNA i on wykazał! Dieta nie do końca stworzona pode mnie... ale już dieta zmieniona i wraca wszystko pod normy! I jak tu nie kochac takiej p.doktor co? 😛