Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yujyjy

dlaczego ACTA w USA zamknęła Wikipedię?

Polecane posty

Gość yujyjy

przeciez tworcy wikipedii pilnują aby wszystkie teksty nie były kopią tekstów prawdziwych autorów (chyba ze jakies cytaty), wiec co bedziemy miec w internecie ja sie pytam????

Gość yujyjy
ze co??

Gość yujyjy
bo tak we telewizorze mówili

Gość ptasiek nastroszony
polactwo zabiedzone ze wzrokiem teskniącym za rozumem i dobrobytem nie trybi o co lotto w tym wszystkim

Gość ocifpsad
Po pierwsze: to prawda, że 1/3 Polaków w ogole nie rozumie informacji podawanych w TV lub w gazetach.... ACTA NIE ZAMKNĘŁO WIKIPEDII. To właściciele Wikipedii zdecydowali się ją zamknąć na jakis czas w ramach rotestu. Naprawdę, z tak małym mózgiem jak twój czarno widzę twoją przyszłość.

z tego co wiem to acta to umowa a nie jakas organizacja. na mocy acta bedzie mozna cos zrobic a nie ze sama acta cos zamknie. to po pierwsze a po drugie do acta jeszcze daleko, najpierw musi byc zatwierdzona, co tez stoi pod znakiem zapytania na szczecie.

Gość yujyjy
pisze kretynie to co podali w tv... juz nie moja wina ze zle informacje rozsylają bałwanie medialny

Gość ocifpsad
nieprawda - w TV podawali dokładnie to, co próbuję ci powtórzyć. Ale oczywiście twój mały móżdżek tego nie obejmuje, co?

Gość yujyjy
hmm wyobraz sobie ze informacje są podawane nie tylko na 3ech kanałach które posiadasz, i schowaj sobie w dupę ten mały móżdżek bo iloraz inteligencji mam wyższy od twojego, ale glocując wiecznie przed tv lub monitorem inteligencji nie rozwiniesz 🖐️

Gość ocifpsad
Aaaaaaaaa, rozumiem - telewizja TRWAM podała, że UMOWA Acta coś zamknęła??? Jak UMOWA mogła coś zamknąć?

Gość nie wierzy się we
wszystko co podają media, nie wiadomo jak jest naprawde z wikii, w kazdej plotce jest ziarnko prawdy

Gość ocifpsad
I w co jeszcze wierzysz ? Bo to, że jesteś jasnowidzem to już udowodniłeś - rozpoznajesz moje IQ po prostu się skupiając? Zapewne siedzisz teraz z czapką z folii aluminiowej na głowie, zeby sąsiedzi nie słyszeli twoich myśli?

Gość actaacta
to jak nie ma mocy prawnej to po cholere w ogole istnieje??

Gość ocifpsad
No cóż - sam założyciel Wikipedii mówił jak to jest, ale co on tam moze wiedzieć, prawda?

to jak nie ma mocy prawnej to po cholere w ogole istnieje?? -- no nie ma jeszcze, moze za rok, moze za miesiac, moze nigdy, zalezy jak sie uwina i jaka bedzie decyzja parlamentu europejskiego. wezcie ludzie sie torche zainteresujcie jak sie juz w temacie wypowiadacie.

Gość yujyjy
zabawny jestes, zart na bardzo wysokim poziomie, twoje IQ rozpoznaję po twoich postach i wnioskuję nawet ze nie dopuszczasz do mysli ze media nie zawsze podają spójne informacje, to była pierwsza jaka do mnie dotarła więc wolę się upewnić

Gość actaacta
mozna się bardziej zainteresowac owszem ale mi akurat szkoda czasu na grzebanie w temacie, wiem ze jak cos nie istnieje to nie ma mocy prawnej jak zacznie istniec to tak więc po co mieszasz??

Gość jsjahdzb8ytgfb
powinnas sie zainteresowac, kazdy powinien, moze wtedy przestalibyscie snuc takie spiski, bo narazie gowno wiecie i gadacie o czyms o czym nie macie zielonego pojecia!

tak i potem taki temat: acta zamknela wikipedie a fakty wygladaja tak ze to wikipedia w ramach protestu sie sama zamknela na dzien, ze acta nie ma co zamykac bo nie jest organizacja a porozumieniem, ze wlasciwie nie ma mocy prawnej bo jeszcze nie doszlo do podpisania najwazniejszego dokumentu w tej sprawie i nie wiadomo czy dojdzie, a poza tym to byl protest w sprawie sopa i pipa a nie acta.