Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elefanttt

Czy na takim mrozie psy musza być w domu ?

Polecane posty

Gość Elefanttt

Zastanawiam się czy mojemu psu jest zimno na takim mrozie ? To 6 letni owczarek kaukaski. Czy zabieracie wasze psy do domu podczas takich mrozów ?

Gość olsones2323421
Masz serce trzymać psiaka na takim mrozie ? Sam sobie kurwa posiedź jedną noc debilu.

Gość rtryu
ja pierdole kurwa zostawiasz psa na takim mrozie do domu go wez pizdo

Gość balbina cguda
Tak koniecznie . W ubiegla zime gdy byly mrozy praktycznie wszystkie noce spedzaly w domu . teraz tez siedza w domu .Wypuszczam je tylko zeby pobiegaly i zalatwily swoje potrzeby ,Siedza w domu na przedpokoju przy kaloryferze .

Gość zxcvbn
sama idz siedz na mrozie tyle czasy albo niech ci zabiora tega psa jestes tepa kurwa

Gość blue two
autorko, jestes kretynka czy tylko mi sie wydaje sama sobie wystaw dupsko na mróz!!!!i zobacz jak to milo!!

takie psy maja delikatne organizmy niz zwykle kumdelki, ale w ogole zadnego psa ani innych zwierzat nie zostawia sie na mrozie, tlyko ociepla sie bude jesli sie nie chce zbierac zwierrzaka do domu

Gość balbina cguda
Mam 2 owczarki nienieckie ,Mieszkam w domu jednorodzinnym.

Gość 12 no własnie
taaaa weźcie może bezdomnych do domu qrwa a nie te posrane kundle które sie mnoza na potege i tacy idioci potem płacza nad nimi.....żal

nie prawda. owczarek kaukazki jest rasa, ktora jest przystosowana do takich temperatur. Musisz mu tylko zapewnic sucha, ocieplona bude, oslonieta od wiatru, 2 razy dziennie cieply posilek i swieza bierzaca wode . i by mogl biegac by sie rozgrzac.

Gość 12 no własnie
a mnie mama caly czas trzyma na dworze bo strasznie jebie z dupy

Gość balbina cguda
Nawet w budzie przy duzych mrozach psy marzna ja swoje na noc zabieram do domu na przedpokoj .Jak sie ma psa to trzeba o niego dbac !

Gość 12 no własnie
raz jak weszlam do domu ukradkiem to pozniej tak walilo gownem przez tydzien ze matka powiedziala ze jak jescze raz tak zrobie to mi wyjebie nie wiem co mam robic mam umyc anusa czy nie

Gość Gość
Widać ludzie mają pojęcie o psach. Zastanawiam się jak wychowałaś tego psa, jeżeli nie wiesz nic o Kaukazach Kaukaz to pies stworzony do życia w takich warunkach, a mróz -14 to dla niego żadna przeszkoda

z tego co wiem to psom nie mozna dawac cieplego jedzenia ale nie o tym chcialam, żal mi was ludzie, autorka z normalnym pytaniem, a tu banda kretynów jeszcze dobrze nie skończy czytać już rozpoczyna atak :O malutka twoja stopka jest najlepsza ;) 🖐️

Gość olsones2323421
Powinno się karać ludzi za trzymanie psów w taki mróz na dworze

Gość eeeeeeeeeeee
sadyzm

Gość Gość
świnkaPIGGY takie psy maja delikatne organizmy niz zwykle kumdelki, ale w ogole zadnego psa ani innych zwierzat nie zostawia sie na mrozie, tlyko ociepla sie bude jesli sie nie chce zbierac zwierrzaka do domu Kobieto mówisz o Kaukazie. Psie stworzonym od setek lat, dożycia w ekstremalnych warunkach. Na Kaukazie taki mróz, to ładna pogody Te psy są stworzone do życia na zewnątrz. One nie nadają się do życia w domu. Dla nich - 20to żadna przeszkoda. Myślisz że skąd pochodzi ta rasa, ktokolwiek je zabierał do domu ? Ukształtowała je sama natura. Zimą mróz nawet poniżej -40, a late + 40, typowy klimat kontynentalny. Całe życie spędzały na zewnątrz pilnując stad i walcząc z wilkami, czy niedźwiedziami. Jeżeli pies jest należycie karmiony i zadbany, to dla niego gratka taka pogoda.

Gość Nie paryżanka...
jasne...powiedz to mojemu kotu. spi na dworze w budce, za cholere nie chce spac w domu, wczoraj wzielam go do domu na noc, bo wiadomo, mroz jak cholera, a on co? o 1 w nocy do drzwi sypialni mi drapal bo chcial na dwor. jest przyzwyczajony do spania na dworze, ma gesta i gruba siersc, i sie przystosowal. nie przesadzajcie. zwierzetqa powinny byc na dworze bo taka ich natura, moje psy jeszcze nigdy nie spaly w domu. zawsze w swoich budach na dworze i zyja. a zimy byly bardziej mrozne niz w tym roku. wiadomo, ze jak sie zwierze3 trzyma w domu, a na dwor wychodzi tylko na spacery, to takie zwierze sie nie przystosowalo do zimy, nie ma wystarczajacej warstwy tluszczu i za rzadka siersc, ale zwierzeta ktore sa cale dnie i noce na dworze sa przystosowane. bez paniki:)

Moje w taki mróz trzymam w domu przez noc. W dzień robią co chcą, choć wolą przebywać na zewnątrz. To malamuty, więc podoba rasa do kaukaza.

Gość Gość
Sadyzmem byłoby trzymanie Kaukaza w bloku. Psy te kochają mróz i śnieg. Znoszą go o wiele lepiej, niż tak dla nas ukochane lato. Gdybyś zapytała się o rasę typu doberman, dog, to co innego, ale molosy typu górskiego ? , a takim jest kaukaz są stworzone do takiego życia.

Gość Gość
tabou - Dla malamutów taka pogoda to raj :)

Gość pies jest członkiem rodziny
Pies jest takim samym członkiem rodziny,jak człowiek.mam kaukaza i też go trzymam w domu,cały rok.Nie znoszę widoku budy i łańcuchów,ludzi powinni wiązać

Gość eeeeeeeeeeee
Debile i sadyści

Gość Gość
pies jest członkiem rodziny - a kto wspomniał tu o łancuchu. Nie przyszywaj sobie ideologi. Uważasz, że kaukaz jest stworzony do roli kanapowca ?