Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elefanttt

Czy na takim mrozie psy musza być w domu ?

Polecane posty

Gość pozdrawiam 666
ja o swego sie troszcze.... nawet wybetonowałem mu posadzkę w budzie zeby woda nie stała. teraz to ma tam wygodę.

Gość lena #
Mój teść ma owczarka kaukazkiego. Ten pies , mimo, że ma ciepły boks, portafi położyć się na śniegu i tak leżeć, a śnieg na niego pada, pada, pada.... Nie przeszkada mu to, ale gruba, gęsta sierść chyba dobrze go chroni przed mrozem. Teść ma też drugiego psa- skundlonego wilczura i tamten to piecuch :)

Gość pies jest członkiem rodziny
to że w domu przebywa wcale nie znaczy ,że jest kanapowcem,po prostu lubię mieć psa w domu,nawet ze względu bezpieczeństwa i to nie mojego,jakby ktoś do ogrodu wlazł,to by go żywcem zeżarł,hahaaa

Sacryficial Suicide-> jak mrozi i do tego świeci słońce to wołami się ich nie zaciągnie do domu :). Jak spadł pierwszy śnieg to oszalały z radosci. Pewnie, że można udomawiać wszyscy te pierwotne rasy, tak by uwielbiały spanie przy kominku, ale po co kłócić się z naturą?

Gość Gość
po prostu lubię mieć psa w domu Ty lubisz, a pies ?

Gość pies też lubi,co się czepiasz
Sacryficial Suicide po prostu lubię mieć psa w domu Ty lubisz, a pies ? a pies,a pies ci mordę lizał!!

Gość Gość
Jak najbardziej, na powitanie zawsze

Gość anestecockke
Tylko zwyrodnialec trzyma psa na takim mrozie. Człowiek bez uczuć

Gość sqw22222223
Zależy jaka rasa

następny taki temat-jesteście ze wsi że trzymacie psy przy budzie?okrucieństwo!

moja znajoma jakąś godzinę temu powiedziała mi, że jej pies jest przypięty do łańcucha i ma tam jakąś budę, której nie ocieplają bo stwierdziła, że nie ma czym. Nie mogłam w to uwierzyć, a ona była zdziwiona moim oburzeniem, bo robi tak w każdą zimę, wydaje jej się, że skoro pies ma sierść to mu ciepło. Jak na nią naskoczyłam to go spuściła, żeby sobie biegał ale do domu go nie wpuści, bo będzie wszędzie pełno sierści.

Gość Gość
Robwalka to nie temat o psie na łańcuchu. Czytaj ze zrozumieniem. To temat o psie rasy Kaukaz mieszkającym na zewnątrz.

Gość eweliina84
Sacryficial Suicide masz całkowitą rację. Psy tej rasy uwielbiają tarzać się w śniegu. Mój kaukaz w nocy jest jak radar wojskowy, patroluje cały ogród :)

Gość gość
Nie każdy kaukaz nadaje się do trzymania w domu, zwłaszcza, jak są w nim małe dzieci. Wyjściem jest kupienie ocieplanego, fajnego kojca, np. takiego http://www.garazemetalowe.pl/kojce-dla-psow - mozna go ocieplić styropianem, żeby pies miał ciepło. Poza tym takie owczarki lubią zimno.