Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SimpleGirl

ZIMNO W DOMU, CO ROBić???

Polecane posty

Gość gość
Może wspomoż się farelką, ja tak robię

Gość gość
O super dzięki!! słyszałam o firmie Smart Trans , oni mają bardzo dużo pozytywnych opini w internecie, też chce u nich zamówić bo widziałam, że sprzedają na raty!

Gość gość
Jak zimno w domu, to warto pomyśleć o jakiejść izolacji na okna. My mamy zamontowane markiz pionowe. Latem chronią przed nadmiernym nagrzewaniem, a zimą tworzą fajną izolację i dzięki temu dom staje się bardziej energooszczędny.

Gość gość
Przez jakiś czas nie wiedziałam, że jest taka możliwość, ale właśnie w internecie doczytałam, że świetnie sprawdzają siew takich sytuacjach grzejniki olejowe. Znalazłam polecanego producenta http://www.elpe.pl/pl/kontakt.html i miejsca, gdzie można kupić i od tego roku już nie przejmuje się tym, że w mieszkaniu jest za zimno. Włączam ogrzewacz i już. Pozdrawiam.

Gość gość
Też kiedyś mieszkałam w nie do końca ocieplonym domu i bardzo marzłam. U mnie najwięcej ciepła uciekało przez dach. W końcu zgłosiłam się do firmy www.thpur.pl Wykonują ocieplenia dachu z wykorzystaniem nowoczesnej metody natryskowej. Warto się do nich zgłosić.