Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SimpleGirl

ZIMNO W DOMU, CO ROBić???

Polecane posty

Gość nie czarna lecz pomarańczowa
simplegirl!!!! kurde masz mój nick z większości portali :D u mnie dokładnie to samo! teraz siedzę w rękawiczkach i kurtce:( nasz dom się sypie, tyle że u mnie nawet na kibu nie można usiąść bo od razu się wywraca :( trzeba trzymać się by z nim nie runąć :( ja nie mam pracy, mam nadzieję, że na wiosnę dostane posade w wybudowanym domu weselnym to może się odbije od dna...

Gość siksy
Mam twoje IP, już jesteś na cenzurowanym w ACTA!!!

Gość jjasja
idz idz zobaczysz ze nie tylko galazki przyniesiesz,bo w lasach leza tez takie wieksze kawalki drzewa

Wiesz co lepiej siedź na tyłku i narzekaj że zimno w Ciebie w domu to wina państwa. Bo widzę że i tak nic nie zrobisz. Zadajesz pytanie co robić ale jak ktoś Ci podpowiada to nie bo głupie. A za zbieranie gałęzi nikt Cię nie ukarze.

niestety tak, dlatego cię rozumiem doskonale:( mój tato ma alzheimera, matka chory kręgosłup, a ja się nimi opiekuje ponieważ reszta rodziny się wypięła :( gdyby nie to, to wyprowadziłabym się do innego miast i zyła w innych warunkach, ale co, mam tu rodziców zostawić? czasami zyć mi się odechciewa bo zycie ucieka mi przez palce

nie czarna lecz pomaranczowa- nie zalamuj sie bedzie dobrze, teraz wiem ze inni maja jeszce gorzej ehhh, gdyby nie moje chlopak ktory dodaje mi sil to bylo by po mnie, pislam dziekuje z rady i od jutra chodze do o lasu> to zle???

Gość przykro mi....
okna uszczelnij sobie wata, tasma- czym sie tylko da zeby nie dmuchalo. wg mnie lepiej w piecu grzac tak na 30stopni niz robic to od czasu do czasu zeby woda nie zamarzla. moze piecyk gazowy - butla 50zl ale caly czas nie moze i nie musi byc wlaczony.

bedzie dobrze tylko wtedy jak rodzice odejdą, ale to mnie dołuje jeszcze bardziej :(

Gość wyjdz za górnika
jak miałam drewniane nieszczelne okna, to uszczelnialismy je kitem

ale sciany sa holernie zimne, poza tym ojciec sie nie zgadza na zadne uszczelnianie a on tu zadzi , gdyby jego nie bylo wsystko bylo by prostrze

Gość malinowskiKrzys
hehe ja sobie zamontowalem takie cos w domu http://showup.tv/pp/clarion mozna to dostac na allegro i juz mam ciepelko za grosze ;p

Gość lbbscsc
nie gadajcie głupot, ja miałam kiedyś w pokoju 9 stopni, a się grzało 9 stopni było w dzień w ziemie, w nocy zdarzało sie że herbata w szklance zamarzała :( rozumiem Cię więc, niestety było to w czasach, kiedy moja mama prace straciłam i mieliśmy tylko 450 zł alimentów i 500 zł zasiłku, potem tylko 450 zł alimentów, na opał nie było, paliliśmy czym się dało, pomoc społeczna dała nam wtedy trzy litry mleka, trzy serki serki topione i trzy paczki makaronu. na opał nam się nie należało. zanim my z bratem znaleźliśmy pracę (byliśmy w klasie maturalnej) trwało pół roku. po tamtej zimie mam pamiątkę - w postaci nawracającego zapalenia nerek :(

Gość nikt głupot nie gada
ja też oszczędzam na grzaniu ale dziewczyna ma 20 lat a nie 12.Dziecko bym zrozumiała ,że płacze.Ale jej gaz śmierdzi( ojcu niby) lasy prywatne , kartony nie, no to może jak masz neta to sponsoring będzie akurat dla takiej niuni

Gość sz.
obuduj sobie pokój kocami. mam stancje ogrzewaną samym kominkiem i jak kiedyś przez miesiąc nie miałam opału to obudowałam antresole kocami. dogrzewałam się od czasu do czasu farelką,a przez cały czas miałam pozapalanych kilkanaście świeczek. ubrana byłam na cebulkę, ale nie musiałam siedzieć w kurtce.

Nikt glupot nie gada- udam, że nie przeczytalam Twojej ostatniej wypowiedzi, puszcac sie nie zamierzam

Gość nikt głupot nie gada
to nie czytaj napisz numer konta tylko czekam jak wkleisz, dali ci rady ale nie , no jak głowa się nie chce ruszyć i raczek pobrudzić to ,,,, ruszaj tyłkiem

Sa ludzie tutaj ktorzy mnie rozumieja i dziekuje Wam za wsparcie, reszte mam gdzies i ich gadanie, bo widac ze nic nie rozumieja

Gość wyjdz za górnika
a jestes pełnoletnia?

Gość zmolensk_
Radzę wymienić okna na jakieś cieplejsze, nie wiem, może dobroplasty z ciepłą ramką?

Gość finlandia
A dobroplasty dają okna za darmo ? Podobno dorzucają tonęwęgla do każdego okna, by zrekomopensowac straty ze złego wykonania..

Gość gość
Opalać! Ja mam cieplutko. Przez dwa ostatnie lata paliłem węglem. teraz postanowiłem wypróbować ekogroszek. Cenowo chyba najbardziej opłaca się brać ze SmartTrans. Z tego co mi wiadomo przez cały miesiąc mają ciekawe promocje. Podsyłam dane kontaktowe -tel. 503 352 341

Gość gość
za upierdliwą reklamę już masz do tyłu tutaj... na pewno towar kiepski