Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strapiona.

strapiona pisze jak bylo w pracy:(

Polecane posty

Gość strapiona.

Wybralam te brudniejsza prace.Przepracowalam tam juz 4 dni i co do tej pory zauwazylam: -faktycznie jest dosc mocne zapylenie(wczoraj np:piekly mnie oczy pod koniec 8 godz.dnia) -na moim stanowisku jest maszynista i ja (kiedy maszyna psuje sie a bardzo czesto psuje sie na godz.dwie nawet pare razy w ciagu dnia ja nie mam roboty wtedy musze pomagac innym-zgrzewam torebki z produktem w srodku takie saszetki z proszkiem)czyli mozna to obliczyc tak:ustawienie maszyny,awarie itd..odliczajac tez platne przerwy( w sumie godzina na 8 godzin pracy) to moze pracuje z 8 godz.5! -praca jest od 16 do 24 ostatnie 3 godziny sa mocno meczace dla mnie(nie wiem czy to kwestai przyzwyczajenia sie ale w domu ucinam sobie drzemke od 14 do 15.Zanim przyjade umyje sie to jest juz po 1 w nocy wstaje rano na 7 do szkoly 5 razy w tyg.po 3 godz.nie jest mi lekko;( -faktycznie sa te bonusowe czeki co w dzisiejszych czasach jest ogromnym +!

Gość strapiona.
zeby dodac to zapisalam sie do kiku roznych agencji w tym samym czasie(czesto niestety tak jest ze jak jest jakas oferta pracy to dubluje sie ona w innych agencjach tez)od koncowki grudnia zadzwoniono do mnie 2 razy(!) z propozycja pracy na doslownie 2 tyg.!tylko i wylacznie!lol

Gość blitzz
a teraz mow czy to sciema czy nie bo raz pisalas ze jestes w kanadzie a raz ze w stanach....

Gość dsk tj
nie jest wazne gdzie mieszka wazny jest w tym przypadku problem moze jej sie pomylilo;/?

Gość blitzz
jak mozna sie pomylic czy sie mieszka w stanach czy w kanadzie?

Gość szukamszczesciaja
Nie rozumiem, ile masz lat ze nie masz szans na inna prace??? Gdzie mieszkasz? Zostan tutaj ale w szukaj tez innych zajec, ja bym nie mogla pracowac w takich warunkach.

Gość Grdfgj
Jak bys nie miala co do geby wlozyc to bys poszla!! Co za debilna Gayla; ja bym nie mogla wrrrr!!!

Gość tez z Kanady
Strapiona zdecyduje sie skad jestes Czy z KanDY Czy z USA