Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Facet ma wielkie powodzenie jeśli:

Polecane posty

rev masz na myśli tych chłopaczków dla których "nie ma pracy" albo szczytem ambicji jest zarobić na fajki i meiskzac u mamusi no faktycznie, kobiety lecą na kasę :)

co to znaczy ironiczny facet??? Nie ma czegos takiego. moze być ironiczny ton głosu np. Co zreszta ani mile ani eleganckie i na pewno powodzenia nie przysporzy To właśnie taki, które często bierze rzeczy z przymróżeniem oka, kpiąco. Gdy inni są w depresji z powodu jakiegoś niby nieszczęścia, on z lekkim uśmieszkiem żartuje z tego i wychodzi z kłopotów z łatwością, droczy się z kobietą itp.

Jesteś biedakiem emocjonalnym czasami się zastanawiam, czy ludzi twojego pokroju skrzywdziła natura ( kompleksy) czy otoczenie najbardziej "krzywdzą" mnie tacy jak ty....pierdolący z ukrycia o dupie marynie oklepanymi sloganami i frazesami , starający się dojebać coś śmiesznego - a w efekcie prostują sobie sami przed ekranem....💤

Gość hahaha dobre sobie
do rvolver Szukam księcia:P Fakt mam inne priorytety: Inteligentny zabawny zaradny potrafiący mieć tyle kasy co ja w portfelu:P zadbany nie mogę na takiego trafić:D

rev masz na myśli tych chłopaczków dla których "nie ma pracy" albo szczytem ambicji jest zarobić na fajki i meiskzac u mamusi no faktycznie, kobiety lecą na kasę i oni mają tzw.kobiety z klasą?

Gość eerertrtrey
''potrafi zapewnić kobiecie emocje, których potrzebuje'' - ha! i tylko to tak naprawdę się liczy, kobiety obsesyjnie pożądają emocji! a to czy facet to potrafi zależy od wieeelu składowych charakteru, i niekoniecznie tych które wymieniłeś kobiety są różne, każdą kręci co innego

rev niekumaty jesteś, oni mają gąski, ale nei o brak kasy tu chodiz, bo oni nei maja charakteru, gdyby mieli to by się za coś wzięli w swym życiu

rev niekumaty jesteś, oni mają gąski, ale nei o brak kasy tu chodiz, bo oni nei maja charakteru, gdyby mieli to by się za coś wzięli w swym życiu system nie pozwala się rozwijać wszystkim w kierunkach swojego prawdziwego uzdolnienia - a kobiety u faceta stawiają na zaradność i wygląd , więc faceci jak chcą mieć kobietę z lepszym wyglądem - muszą zarabiać , bo ona od nich tego wymaga... takie trudne?

Inteligentny zabawny zaradny potrafiący mieć tyle kasy co ja w portfelu zadbany nie mogę na takiego trafić jak to nie możesz? jaka szkoda...może poznaj jakiegoś mniej zamożnego - zacznie dla Ciebie zapieprzać 20h dziennie z miłości....

Gość frfrrfvvbgtbvy
revolver ile masz lat?

rev nei rób z siebei zgorzkniałego starego kawalera a co w tym jest takiego zgorzkniałego? wyluzuj , to sie teraz bierze lekko... :D to dziś norma i standard - reszta to złudne marzenia niepoprawnych księżniczek prostownik idiotów dla ciebie mogę byc ograniczony - to nie ma znaczenia nie martw się o moje przyjaciółki - naprawdę chcesz mi coś dowalić , to coś innego proszę...

prostownik idiotów PROBLEM JEST W TOBIE tak... MOTŁOCH właśnie tak powtarza i wytyka palcami 💤

dziewczyna Cię zostawiła ? idź sobie cos łyknij , a nie tracisz czas tymi trudnymi pytaniami

"idź sobie cos łyknij , a nie tracisz czas tymi trudnymi pytaniami" no to dlaczego jestes taki nerwowy ? skąd efekt ?

Gość czczczcz
Autorze, blagam uzywaj słow ze zrozumieniem, a jak nie rozumiesz, to sprawdź: Ironia drwina, złośliwość lub szyderstwo ukryte w wypowiedzi pozornie aprobującej ironiczny prześmiewczy, szyderczy, uszczypliwy, złośliwy, drwiący, kpiący

Gość a czego sie spodziewasz
po kolesiu ktory tylko ma mature?:classic_cool:

Gość nie ma innej opcjji ii
jesli ma chocby mgr

Gość taka sobie ja8765
looser ma racje. mozna do tego dodac fajne wyksztlacenie - sgh, politechnika , fajna prace i ogolna zaradnosc zyciową ( bo inaczej to bedzie sam pajac) a i jak wspominaliscie wysoki :) poznałam takiego rok temu i zapomniec o nim nie mogę... cos w tym jest....spelnia wszystkie twoje podpunkty...

Gość kjhjklyukuytr
wow cóz ty oglądasz zbereżny z aureolą