Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;(;(;(;(;(;(;(

boli mnie serduszko...

Polecane posty

Tesknota bywa nie do zniesienia, ale poszukaj pozytywow... dla mnie zawsze plusem byl fakt, ze mam tydzien dla siebie i sw. spokoj, moge robic to co lubie, i jak lubie, jakies sporty, kino z przyjacilomi, wino z ksiazka, nauka, praca, kosmetyczka - i mam na wszystko czas, nikt mnie nie stresuje swoja obecnosci, nie irytuje... a weekend jest "dla nas" :D Wyczekany i intensywny! Czy to nie jest w jakis spsob fajne? Poswiec ten czas sobie! wykorzystaj go, zainwestuj w siebie! Niech On wie, ze nie jestes bluszczem, a bez niego Twoje zycie traci jakikolwiek sens! Pokaz, ze masz swoje zycie, swoje pasje, a On jest jednym elementem owego zycia - jednym z lepszych- ale tylko elementem, fragentem, czescia ... nie epicentrum :) Bo epicentrum -swojego zycia- zawsze jestes Ty;P Jesli to przetrwacie, przetrwacie wiele.. i kiedy juz bedzie mozliwosc, bedziecie miec siebie do znuuuuuuuuuuuuudzenia - na co dzien :D

Gość ;(;(;(;(;(;(;(
pociągiem to jest 6 godzin jazdy z przesiadkami i wogole prawka nie mam w poniedziałek rano muszę w pracy być

Cos Ci powiem.. jak sie cchce to sie uda... mam wrazenie, ze zamiast szukac sposobu na to by sie udalo, Ty juz sie poddalas i szukasz tutaj jedynie potwierdzenia, ze to nie ma sensu! Otoz ma i mowia Ci to dwie osoby, -ja/Lomu- ktore w takich zwiazkach byly/sa...

Gość ;(;(;(;(;(;(;(
on niestety jest jakiś inny :O pokazałam mu ze mam swoje życie ale on nie chce być elementem a częścią i właśnie dlatego związek się rozpadł prawie

Gość ;(;(;(;(;(;(;(
doszedł do wniosku ze mi nie zależy i się nim bawię :O

Jak to nie chce być częścią Twojego życia? To jak on widzi wasz związek?

Gość ;(;(;(;(;(;(;(
chce być ta częścią większą i ważniejszą niż wszystko a ja ciągle pokazywałam ze mam tez swoje życie co go bolało

Skoro tak sytuacja wygląda, to teraz masz okazję pokazać mu, że jest ważny dla Ciebie - bierz wolną sobotę i jedź do niego.

Gość ;(;(;(;(;(;(;(
planuje ze mną przyszłość ale doszedł do wniosku ze ja sama nie wiem czego chce od życia ciągle mi to powtarza ale wiem dlaczego to jest plus :)

Gość ;(;(;(;(;(;(;(
tylko ze chciała bym się z nim właśnie zobaczyć a wszystko się zmieni

yyy tudno mi radzic kobiecie, aby na zyczenia faceta rezygnowala z siebie... sorry, ja nigdy bym tego nie zaakceptowala... moje zycie jest dla mnie rownie wazne jak mezczyzna ktorego kocham, jesli nie bardziej, bo z niego moge zrezygnowac, a z siebie nigdy... to nawet fizycznie niemozliwe :D

Przez tą swoją niezależność Koco, będziesz się z kocurami starzeć :classic_cool: Tak, jak ja :D

wiesz... nie przeszkadza mi to :D Kocham koty, i moge spedzic zycie z nimi i swoja samotnoscia, dobrym winem i sterta ksiazek przy starym kominku :D Bardzo luie byc sama, a samotna raczej nigdy nie bede, ale nie potrzebuje "drugiej polowki" do szczescia, jesli o to chodzi... :) Tej, bedziemy sie spotykac na rozmowy o naszych kotach na stare lata :P

Gość ;(;(;(;(;(;(;(
ech idę sobie palcuwe strzelić ulżę sobie

Jak będziesz strzelać tak kiesko, jak napisałaś, to może nie być przyjemne :P

Gość zmień pozycję
Może nerwica