Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arenika28

Mój facet to idiota...

Polecane posty

Gość ...nie tęsknię
a są?

Twój facet na jakimś forum dla facetów też się retorycznie pyta: - Dlaczego moja kobieta to idiotka? Tylko jej przytulanie i uczucia w głowie :O A jak już Wam ta największa złość na siebie minie - będziecie się ładnie i długo godzić :)

Gość prawiczak 19990000
Pewnie jak opiszesz sytuacje to wyjdzie że to twoja wina :P. Bo tu tak zawsze jest. Szczególnie jak taka panienka narzeka a nie pisze na co. Pewnie musiał facet zostać w pracy albo nie miał ochoty na sex a ta robi dramę

No tak bo wina musi być po stronie kobiety no przecież..otóż mój facet w ogóle nie ma na uwadze moich uczuć, twierdzi że dopóki nie jestesmy małżeństwem jest wolny i może robić co chce i co mu sie podoba nie zważając na to że nie którymi zachowaniami robi mi przykrość..

Gość te wyjatki trafiaja niestety
na takie glupie pi­zdy, ze szkoda gadac :O jak moj kumpel, ktory dla swojej zony robil WSZYSTKO a ta rohi mu przyprawiala: bo ona jest taaaakaa zdezorientowana 😴 nawet jak wiedzial, ze ona go zdradza latal za nia dalej a ta jazdy mu robi, oskarza o molestowanie dziecka i znecanie sie nad nia :O powiedzcie mi skad sie biora takie baby?

Jak daje w dupę to albo ostro reagujesz albo strzelasz z dupy i się z tym godzisz - innej drogi nie ma

Ja nie oczekuję tego że będzie za mną latał ale mógłby czasem liczyć się ze mną przecież..

Gość obstawiam żeeee
1. twoi rodzice nadużywali alkoholu 2. jesteś zaburzonym DDA 3. masz potrzebę zbawiania świata 4. bujasz się z facetami któzy cie olewają albo są jacyś pokręceni 5. kochasz cierpieć :O🖐️ idź do terapeuty

No pewnie po nic, przecież faceci są bogami na tym świecie a my kobiety musimy sie podporządkować tym niewdzięcznym samcom..czyż nie?

"przecież faceci są bogami na tym świecie a my kobiety musimy sie podporządkować tym niewdzięcznym samcom..czyż nie?" Hmmmmm...... Po odrzuceniu ironii, na spokojnie możesz stwierdzić, że coś w tym jest. Czyż nie? :P

Gość musisz być
jakaś zaburzona bo normalni ludzie nie latają za tymi którzy mają ich w dupie 🖐️

Gość Evvvvvka
To z kim jestesmy swiadczy o nas samych. Nazywasz swojego faceta idiotą a dalej z nim jestes - to co jest z toba nie tak? Jestes uposledzona umysłowo czy skrzywiona psychicznie ze lubisz byc zle traktowana?