Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tam mam kase od mamusi

czy Kasia Tusk naprawde gdzies pracuje?

Polecane posty

tak sie chwalila gdzies w jakims wywiadze..ze niby z tej pracy ma kase na te drogie ciuszki, wycieczki... ale mi sie cos wydaje ze tatus jej daje. nie mam nic przeciwko,a niech jej daje,komu ma dawac jak nie corci..ale niech nie robi z siebie takiej superwoman.jakby pracowala w normalnej pracy jaka moze miec STUDENTKA psychologii to by robila po 12 godzin w jakism reserved i zarabiala grosze. ile wogole premier zarabia?

Gość locitan
Ona chyba skończyła już studia. Poza tym pewnie tatuś jej załatwił dobrą pracę.

tak sie zastanawiam jesli pracuje to gdzie

Kasia Tusk pracuje w butiku w jednym z sopockich centrów handlowych. l

''pracuje w butiku'' Z tego co głosiły plotkarskie strony pracowała ( bo nie wiem czy jeszcze pracuje) w butiku odzieżowym swojej cioci. Teraz domyślcie się jak ciężko tam pracowała ;) Cioteczka ganiała ją do roboty że ho ho. Kazała codziennie na zakończenie pracy szorować podłogi, wynosić śmieci i myć okna sklepu co drugi dzień ;) plus stać za ladą 12 godzin. Tak naprawdę to było pewnie dla rozgłosu ( córka premiera pracuje jak inni za marne pieniądze) i dla zysku butiku ( ciotka na tym dobrze wyszła, w końcu klienci zachodzili chociażby po to żeby zobaczyć córkę premiera i wybadać jak pracuje i czy wogóle tam pracuje).

Gość może wypracuj sobie jakiś
a co bogatemu , wolno, i odpieprzcie sie od Kasieńki

Gość a synek Tuska pracuje
w gazecie Wybiórczej , ale to nie ma co sie dziwić :classic_cool:

Kasia to bardzo miła dziewczyna. Czy dzieci muszą cierpieć przez to kim są jego rodzice? Otóż nie. Jak wiele razy powtarzała na swoje utrzymanie pracuje sama i nie potrzebuje pieniędzy od ojca. Gdyby chciała być sławna i zależało jak na pieniądzach to by bardziej wykorzystała swoje 5 minut w telewizji. Jak wiadomo brała ona udział w "Tańcu z gwiazdami".

Gość ptasiek nastroszony
jednak zawiść i zazdrośc tępych brudnych goi przechodzi wszelkie wyobrażenia. a co Córka P. Premiera ma tyrać jak większosc pokurczy na zmywaku czy byc subiektem w ciuchlandach? tymbardziej , że to piękna Kobieta i wykształcona i szlachetnie urodzona. chyba was pokurcze genetyczne przykurzone pogieło?

Gość taka prawda....
nawet jak formalnie gdzies pracuje to jest to jakas pozorowana praca;) tacy ludzie jak Kasia Tusk czy Marta Kaczynska nie podejmuja "normalnej pracy"🖐️

Gość Serowy Swąd SSS*
nieważne jest to gdzie pracuje czy w ogóle pracuje ale to że ma KASE!!!

boże jaka ślepa masa.. owszem jest córka premiera.. nie mowie ,ze ma pracowac przez 12 godz...kazdy jest człowiekiem.. ale niech nie czaruje ,ze sama zarabia na siebie.. ludzie..smiech na sali.. niestety naiwni Polacy zawsze sie znajdą .. brawo. Gratuluje " wspaniałomyślności" ___________________________________ "Każdy z nas jest aniołem, który ma tylko jedno skrzydło. Jeżeli chcemy wzbić sie ponad ziemię, musimy wziąć się w objęcia. '' =======================================

Gość pranojaMaxymalna
a po co ma pracowac??Tatek tak nas okradl ze starczy im na przynajmniej 3 pokolenia !

Gość lord stront
Owszem pracuje sama. Tylko ciekawe, czy miałaby taką pracę, bez tatusiowego wsparcia. Nic bym do niej nie miał, gdyby nie to, że siłą rzeczy jest częścią tego establishmentu, który dewastuje Polskę. Na skutek arogancji jej tatusia i jego koleżanek i kolegów, straciłem wyrozumiałość. Parodia jej bloga. http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,100958,10549053,Robienie_idioty_w_internecie.html

Gość 100101001
a ja uwazam ze jest w stanie sama na siebie zarobic:o jakim cudem? ano takim że jest znana i npchociazby tu o niej gadamy;) wiele znanych osób całkiem dobrze żyje tylko z tego ze sa znane tu jakas sesyjka albo wywiad do gazety, tam jakas reklamka na blogu itd i sie kręci🖐️

Gość bulofa
pracuje na niemieckiej autostradzie!

Gość ptasiek nastroszony
oskrżenia , że Pan Premier coś ukradł jest karalne. bez dowodów.

moim zdaniem, szkoda czasu i nerwow na taki temat.. przecietny Polak nic nie zrobi... Elita zawsze gorą.. tak było ,jest i bedzie .. ___________________________________ "Każdy z nas jest aniołem, który ma tylko jedno skrzydło. Jeżeli chcemy wzbić sie ponad ziemię, musimy wziąć się w objęcia. '' =======================================

Gość ptasiek nastroszony
no i tych waszych skorup na pietach zal by ze zlosci wam popekaly

Gość studentka_dzienna
ludzie po studiach nie powinni pracowac w butikach :o to jest dla leni po zawodówkach

Gość lord stront
Słusznie, szkoda o niej gadać. To jest tak. Tatuś wcale nie musi niczego jej specjalnie załatwiać, bo ze względu na jego pozycję, Kasi w pas się kłaniają potencjalni pracodawcy, licząc i słusznie, że dobry układ z córką szefa rządu i partii rządzącej, wręcz całej kliki, to świetny interes. Jasne jest dla nich jak słońce Peru, że jeśli Kasia będzie zadowolona, jej tatuś łaskawym okiem spojrzy na jej pracodawcę. I dam sobie łeb uciąć, że ona nic nie robi, leni się jak jej ojciec na państwowym urzędzie.

jeszcze nas ACTA dopadnie ;D potrzebne to ?haha ___________________________________ "Każdy z nas jest aniołem, który ma tylko jedno skrzydło. Jeżeli chcemy wzbić sie ponad ziemię, musimy wziąć się w objęcia. '' =======================================

Gość moze pomalujesz na...
"Jak wiele razy powtarzała na swoje utrzymanie pracuje sama i nie potrzebuje pieniędzy od ojca." haha jasne...bo normlanie praucjaca dziewczyne stac na samodzielne utrzymanie sie tzn posiadanie domu, super autoka, wycieczki zagraniczne i pelno nowych ciuchow na kazdy wyjazd itp...no nie badzcie smieszni

Gość ...ot..co...
Kasi praca jest prowadzenie bloga. niezle trzepie kase na reklamach na nim umieszczonych. z tej kasy ma kase na kolejne stylizacje i kolo sie zamyka. dlaczego bogatemu tak latwo sie jest wzbogacic? to niesprawiedliwe :(

Gość ...ot..co...
poza tym, mysle, ze kasia sama nie wymysla tych stylizacji tylko robi to za nia stylistka bo to chyba niemozliwe, ze osobie, ktora ubierala sie jak typowa mariolka z pcimia dolnego tak nagle zmienil sie gust

Gość lord stront
To jest jasne, że ten blog, to nie jej praca, tylko wykwalifikowanych ludzi. To wszystko jest zbyt dobrze zrobione. Ja podejrzewam, że ona nawet nie ma inklinacji do takiego zajęcia. Myślę, że to jest odprysk polityki propagandowej Tuska. Niech córcia ociepla mój wizerunek, niech patrzą jaką jesteśmy fajną rodziną.

Gość taka prawda ddsypa
jesli pracuje to tylko Po znajomości :O