Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roomantykk

Walka o miłość.

Polecane posty

Gość Roomantykk

W ostatnim czasie rozstałem się z mojej winy z osobą, bez której nie wyobrażam sobie życia. Wcześniej ta osoba wiele lat o mnie zabiegała i poświęciła mi bardzo wiele. Nie jest to szczeniackie uczucie, mam już swoje lata i życiowe doświadczenia. Walczę o jej odzyskanie każdego dnia, za każdym razem słysząc, że nie dostanę już szansy. Mimo to wciąż Ją kocham, Ona również nie kryje się z uczuciem do mnie. Czy jest możliwe, że celowo wystawia mnie na próbę? Chcę wierzyć w sukces, nie poddawać się, ale nie jest łatwo. Powiedziałem, że nie poddam się do momentu, dopóki nie przestanie mnie kochać. Wynika to z faktu, że zdaję sobie sprawę, iż do miłości nikogo nie można zmusić. Gdyby chciała spokoju, powiedziałaby mi, że nic już nie czuje. Jest mi ciężko, nie proszę o rady, co mam robić, bo jestem dorosły i postanowiłem, że się nie poddam. Proszę osoby, które mają doświadczenie o wymianę poglądów, może wywnioskuję coś, co mi się przyda. Pozdrawiam serdecznie.

Gość Roomantykk
Proszę także o podanie przepisu na parówki aldente, bo strasznie zgłodniałem czekając na odpowiedzi.

Gość Roomantykk
Zapomniałem dodać, że ta osoba z którą się rozstałem, ma na imię Andrzej - sądzę, że to istotne.