Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

patrzcie na idealna kobieca figure

Polecane posty

ta pierwsza blondyna szpetna i widac ciapatemu daje wiec odpada druga natomiast miodzio bejbe :D bardzo seksowna :classic_cool:

ty nawet nie wiesz co mowisz hahahh tlusty tylek??!! hhahah Idealny tyleczek a przez ciebie zazdrosc przemawia jak zwykle wiec wypad z tematu A ty nox tez stad wypierdalaj na te swoje smieszne melanze Ale jedno wiem po latach, Prawdę musisz znać i ty: Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść... zejść na psy!

Gość emilianna
tłusty tyłek i grube nogi? jako tancerka ma umiesnione a i wg mnie proporcjonalne ,dla mnie idealna kobieca figura jedrna gładka zbita uwielbiam takie dziewczyny .we wszystkim dobrze wygladaja i bije od nich seksapil... typ siekiery,bejonsi,kim kardaszian ,wszyscy krytykuja a kazdy sie slini hehe

nie generalizuj nie wszystkim się musi podobać ,wybacz ale ja wolę moje długie nogi niż krótkie wielkie udziska .Owszem nogi ładnie wyglądają jak są lekko umięśnione a nie zwiotczałe . Mój mąż woli smukłe ,wysokie i subtelne kobietki niż małe grubonogie i któtkonogie laseczki które myslą że są sexi jak ubiorą szpileczki ,dla wielu pewnie są i sexi ale nie dla wszystkich;). http://www.youtube.com/watch?v=EPo5wWmKEaI&ob=av2n

jennifer ale ty wcale nie masz chudszych nóg niż ona z tego co widziałam na zdjęciach. poi prostu masz mniej umięśnione ale grubość posobna. ty chyba szczuplutkich nóżek nie widziałaś :)

Owszem długie nogi są ładne, sama tokowe mam ;) ale teraz mówię o tyłku, jest sexy. Nie jest płaski, obwisły tylko umięśniony!! Uwielbiam takie figury własnie jak beyonce, kim kardashian, eva mendes. Choć sama takiej nie mam :)

mam szczupłe ,na zdjęciach i z większej odległości wyglądają na grubsze.Pozatym założe się że tancerka ma nie więcej niż 165cm co za tym idzie krótkie nogi

Gość jenny, na twoim miejscu
to bardziej przejmował bym się swoim wielkim, paskudnym nochalem niżeli nóżkami:D🖐️ Takaś bogata, a z noskiem porządku do tej pory nie zrobiłaś? Twój mąż kopnie Cię w dupę dla niższej, grubszej, ale o subtelnej, pięknej twarzy, z cudnym, małym noskiem:)🖐️

Gość jenny, na twoim miejscu
poprawka: "przejmowałbym", sorry:)

Co do nosa ,moja twarz przytyła i nos optycznie wygląda na dużo mniejszy:) zresztą odkąd przytyłam czuję się zdrowo i atrakcyjnie:). Mój mąż jest mną zachwycony jak nigdy dotąd :) a co do nie wskazanej brzuszek śliczny ,ale co z tego jak sprzodu deska;) piersi jak u faceta

o mamo! jest przeboska! doskonala figura, apetyczna, umiesniona, nie jest chuda! Nawet te wyplowiale blond klaki mi nie przeszkadzaja ;P piekna kobieta! Poza tym sama kocham taniec! Kiedy nadejdzie mój czas chce być pochowana twarzą do dołu, żeby każdy kto mnie nie lubi... mógł pocałować mnie w dupę. http://www.voila.pl/151/ycttn/?1 http://www.voila.pl/439/dsad5/?1