Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Boska Lukrecja

patrzcie na idealna kobieca figure

Polecane posty

Jenni weź palnij się w tą pustą głowę. Moje piersi nie są jak u faceta. Jest to zdrowa miseczka b. Proporcjonalna zreszta do figury. Nie to co twój wielki nos wystający ponad wszystko :) p.s musiałaś sie na kims wyzyc za to ze ktoś ci pojechał z nosem? :) Po mnie akurat spływa co o mnie sądzisz i jak mnie widzisz

Gość jhzgdnfzsua
tylek ok, ale nogi za krotkie, gdyby nie obcasy wyszla by tlusciutka kaczka, a nie zgrabna kobieta. no tak, wiecej nie powiem. uwazam ze nazwanie jej figury idealna jest grubo przesadzone. choc po twoich zdjeciach ty tez nie wygladasz na ideal takze kazdy ma swoj poziom oceny...

Ku twojemu zdziwieniu Jenni nie mam żadnych kompleksów. Nawet co do miseczki B :) Ot, większe usta mogłabym mieć :)

Gość ptasiek nastroszony
nie lubicie Jenny wiec wasza opinia jest zwichrowana nienawiscia, a prawda jest taka ze Jenny delikatnoscia , uroda bije na dwie3 glowy te wasze tanczace kuropatwy

Gość karolkarol123
ja pierdole, ale wy baby jestescie glupie!!! wystarczy ze sie przeczyta pierwszych kilka komentarzy, a zey sie odechciewa! jakimi trzeba byc kretynkami zeby wypisywac takie rzeczy!!! kazda z was jest ladna i chuj!!!!