Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankaaaahihi

mojej mamie przeszkadza ze u mnie w domu smierdzi papierosami

Polecane posty

Gość ankaaaahihi

i mówi że jak to tak i zebym pozbyła sie tego smrodu z mojego mieszkania. A ja lubie i sie nie dam, jak sie nie podoba to niech sie dusi w mojej komorze gazowej :classic_cool: pale z moim chłopakiem i nigdy nie przestaniemy bo po chooy rzucac :classic_cool:

Gość ankaaaahihi
no jejku myslalam że gromy potepienia zaraz sie tu na mnie zwalą a wy nic :classic_cool:

Gość standardowo kogo
nie prowokuj ludzi bo zobaczysz....

Gość dalmagtrasgbxj
masz ferie ?

my z mężem też palimy i to od dawien dawna ale mam taką regułę że w domu nie palimy, mimo że lubię zapalić to tego zapachu w domu nie toleruję i muszę powiedzieć że np.zakazy w miejscach publicznych np.pubach popieram, fajnie jest wrócić z dyskoteki lub pubu i nie śmierdzieć tytoniem :)

Gość to bieda
Jak by mi ktoś w domu zapalił to bym go wyrzucił za drzwi, zresztą jaki trzeba mieć tupet żeby u kogoś kto nie pali smrodzić fajami. A u siebie w domu możecie sobie wędzarnie robić. Jak to mówią: Wolność Tomku w swoim domku.

Moim zdaniem jesl inie mieszkacie w domu Twojej mamy, a ona tylko przychodzi do was w gości to postępuje niekulturalnie mówiąc że cos jej sienie podoba np zapach. Może w takim razie nie przychodzić i tyle :)