Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaśkaManna

Co to za tampony ?

Polecane posty

Gość KaśkaManna

Nie wiem czy to dobry dział ale nawet nie bardzo wiem gdzie szukać. Używam tamponów praktycznie od momentu jak zaczęłam miesiączkować, różne marki, różne rodzaje, ale wszystkie wyglądają mniej więcej tak samo, długo trwało zanim znalazłam takie wesołe w malutkie truskaweczki :) Powiecie że to głupie bo to tylko tampon i jakie ma znaczenie jak wygląda, ale ja lubię takie drobiazgi, jak nawet takie rzeczy fajnie wyglądają. Jakiś czas temu przebierając się po w-f zauważyłam u mojej psiapsióły sznurek od tamponu ale nie taki zwykły tylko ładny fioletowy błyszczący z pętelką na końcu. Głupio mi było pytać o takie rzeczy, ale od tamtej pory szukam czegoś takiego i za żadne skarby nie mogę trafić. No i właśnie szukam kogoś kto mnie naprowadzi :)

Gość uzywam tamponow
uzywam tamponów conajmniej od 20 lat i nigdy nie widziałam żadnych kolorowych wymysły jakies

Gość Fiolka96
Też używam tych kolorowych tamponów, ale nigdy nie widziałam, żeby sznurek był kolorowy a już tym bardziej z pętelką. Może łatwiej będzie jak zapytasz przyjaciółkę, może jakieś zagraniczne tampony, sama nie wiem.

Gość jabłkozrobakiem
A te w truskaweczki to jakie? :)

Gość o matyldo...
Może to nie był sznurek kolorowy tylko przesiąknięty krwią :/ a pętelkę sama sobie zrobiła :/

Gość KaśkaManna
Te w truskawki to w Auchanie kupowałam, nie pamiętam nazwy, ale to chyba jakieś dla auchana robione. Na pewno to był kolorowy błyszczący sznurek, na 100% fioletowy z pętelką na końcu.

Gość jhyvtjhthjtjkt
pewnie tak a co to? jakis moon cup albo wkladka domaciczna?:D

Gość KaśkaManna
No właśnie tak to mniej więcej wyglądało :) Można wiedzieć co to za tampony i gdzie je kupić ?

Gość DEMO-kratka
Długo się zastanawiałam czy rozwiązać twoją zagadkę bo po prostu nie mieści mi się to w głowie, żeby z czymś takim chodzić do szkoły. Bardzo chcę wierzyć, że to pomyłka, głupi zbieg okoliczności lub jeszcze coś innego i że moje przypuszczenia są całkowicie błędne. Oto twoje "tampony" http://www.sexshopek.pl/ImageWrite.asp?CO=5235260000&FL=1

Gość dobre :-)
:-D

Gość KaśkaManna
O KUR...A !!!!!! jestem w szoku :| nie wiem co powiedzieć tego się nie spodziewałam :( w życiu bym nie podejrzewała czegoś takiego

ahahahaha dobra laska, fantazyjna i bedzie miala wycwiczone miesnie kegla :D Co w tym zlego, bez przesady :D

Gość dobrej_nocy_tampo
poległam :D:D:D cale zycie uzywam tamponow i tez mnie zadziwial ten fioletowy sznureczek.... :P cyrkkk :D

Gość fufufufufufufuj
kurcze dziewczyny w szkole sobie miedzy nogi zagladaja...a sznurek chyba jej az po kolana wisial...gdzie my zyjemy???

Gość sdfghjkl
A może dziewczyna ma problemy z nietrzymaniem moczu?Bo jak to wytłumaczyć. Dziewczyna pewnie chodzi do gimnazjum

Heh, specjalnie założyła do jakichś stringow tak, żeby było widać, żeby się pokazać koleżankom :P W końcu trzeba pokazać światu jaka to jest się seksi i wyluzowaną, nie?

Gość KaśkaManna
Jejku widziałam to znowu i teraz jestem pewna, że to jest na 100% to co pokazała DEMO-kratka. Pamparapam chyba jest tak jak piszesz, bo nie wierze w taki przypadek, że dwa razy w stringach była i dwa razy jej to wystawało tak, że było z daleka widać. sdfghjkl - nie gimnazjum, tylko liceum

Gość AntyAntyk
Buahahaha mało nie pękłem ze śmiechu, czego to już małolaty nie wymyślą żeby innym zaimponować swoją dorosłością. Teraz kulki dopochwowe a może za rok wibrator ? Strach się bać co ta siksa będzie używać za parę lat, może kula do kręgli, hahahaha.

Gość AntyAntyk
Buahahaha mało nie pękłem ze śmiechu, czego to już małolaty nie wymyślą żeby innym zaimponować swoją dorosłością. Teraz kulki dopochwowe a może za rok wibrator ? Strach się bać co ta siksa będzie używać za parę lat, może kula do kręgli, hahahaha.

Gość sasssssssssssssssssss
a te kulku wkłada się tam gdzie tampon? nie używam tego :p ale wydaje mi się, że one mają sprawiać "przyjemność" i np na wf i na lekacjach jej to jakos nie przeszkadza?

Gość DEMO-kratka
Chińskie kule miłości zwane potocznie kulkami dopochwowymi jak sama nazwa wskazuje wkłada się do pochwy. Mają one w środku drugą kulkę, która podczas ruchu powoduje coś w rodzaju wibracji. Niewątpliwie jest to gadżet erotyczny choć w niektórych przypadkach zalecają go również lekarze. Można ich używać jako dodatkowa atrakcja podczas zbliżenia ale również można je nosić podczas codziennych czynności. Czy takie coś nie przeszkadza ? Kwestia indywidualnych preferencji, na pewno pierwszy raz budzi największe emocje, pozytywne bądź negatywne, z czasem można się przyzwyczaić. Czy takie kulki dają jakąś przyjemność ? Wszystko zależy co kto lubi, przyjemność rodzi się w głowie a nie między nogami. W tym przypadku wydaje mi się, że największe podniecenie daje dziewczynie sama manifestacja - patrzcie jaka jestem wyzwolona, choć na pewno podczas gwałtownych ruchów np. na W-F zapewnia mocne bodźce.

Gość sasssssssssssssssssssss
np rozumiem, że np w domu to nosi, ale jesli ją to podnieca to np podczas wf lub matematyki to takie dziwne wg mnie!

Gość kurtka domowa
Cóż ludzie bywają dziwni, to co jednych krępuje, innych podnieca. To już nie chodzi o to czy ma te kulki na matematyce czy wf bo przecież nie widać co tam ma i chyba nie wyjmuje tego żeby się pochwalić. Chodzi o to, że jest nastolatką, która pewnie ma niewielkie pojęcie o miłości, erotyzmie, czy wyrafinowanym seksie. Takie gadżety są dla osób, które świadomie chcą urozmaicić swoje życie seksualne, a nie po to, żeby pokazywać innym jakim się jest cool, extra itp. Mogłabym podsumować tą dziewczynę takim modnym ostatnio słowem - ŻAL !!!

Gość niezawieszona zawieszka
Może głupie pytanie ale co daje noszenie takich kulek, bo to trochę dziwne nosić coś w sobie. No i bardzo mnie ciekawi w jakich sytuacjach lekarze zalecają takie kulki.