Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie.........

czytalyscie o tym gwalcie...

Polecane posty

Gość ludzie.........

na 16 latce..a potem pociał jej powieki by go nie rozpoznała czy powinno sie o takim czyms pisac w necie.....przeciez to instruktaz

Niestety to stało się w moim mieście. Dziewczyny są w panice bo po za tym jeszcze jedną zaatakował i leży w szpitalu też pocięta...To jest chore tyle czasu minęło od tego napadu a kutasa nie złapali...

Gość o Co w ogóle
chodzi?? nie podałaś strony, skąd mamy wiedzieć o czym gadasz?

Gość ludzie.........
decoy ...a powiedz czy ta dziewczyna WIDZI ???!!!

Gość saldklsad
dawac linka albo pisac co to za miasto

Mam mi mówiła, że są duże szanse że będzie widzieć mam dobre źródło pracuje w szpitalu. On ją ponoć pierdyknął kamieniem w głowę na początku, i nago wracała do domu biedna dziewczyna..... Życie jej zniszyczył. Wgl to jakiś koszmar ja np boje się o tego czasu sama wracać bo jak ją napadli akurat sama wracałam z zajęć o tej godzinie. Koszmar jakiś...

Gość ludzie.........
zycie jej zniszczyl totalnie wątpieze sie z tegto podniesie co za skurwysyn!!!!!!

Babeczka z policji z moich zajęć mówi, że ona była taka bardziej wiecznie samotna i wgl jest ponoć słaba psychicznie i nie ma szans na choć w miare normalne życie. Ale ja nie rozumiem tyle czasu a ten skurwiel lata po moim miescie i nie złapali go ! ..... ; /

Gość MAM PYTANIE HELLO
a moze ten temat akurat ten gwalciciel zalozyl ??????????? :-O

Gość samluks
to jest totalny brak kar nie pracuje policja sądy i prokuratory a rząd wszystko olewa a dzieci nie znają pokory ,za taki czyn powinna być kara smierci i 100 nastepnych by sie zastanowiło. http://fiatowiec.nowyekran.pl/post/21679,w-polsce-planowany-jest-zamach-terrorystyczny-i-stan-wojenny

Gość ludzie.........
jasne ..... po prostu jestem wsztrzasnieta do czego człoweik jest zdolny wystarczy chwila i zycie zamienia sie w piekło jak pisałam watpie ze ta dziewczyna sie z tego podniesie ja juz nawet nie mysle o sobie ale macie dzieci .....a ten swiat taki pojebany

Gość samluks
pisze na onecie Gorzów wielkopolski gwałt na 16-to latce

No dokładnie jeszcze miasto ma tylko 130 tys mieszkańców więc nie jest jakieś ogromne i słyszało się o jakiś bójkach czy kradzieżach ale to wydarzenie wstrząsnęło kobietami w GW.. A ludzie się zaczęli pytać co ? w moim miescie nie możliwe ?