Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dukanek maly

PRZEPISY DUKAN!

Polecane posty

Gość dukanek maly

hej otwieram nowy topik moze taki juz jest nie wiem , stwarzam to miejsce po to aby kazdy wpisywal przepisy jakie stosuje z diety dukana, prosze podac np :sniadanie i przepis , obiad:i przepis kolacja :przepis, w ten sposob dla kazdego bedzie przejzyjscie i stosujac diete lub dlakogos kto zaczyna bedzie to wielkie ulatwienie:) Zatem zaczynamy:)

Witam. Może i masz racje ;) Przepis na śniadanie 1 Faza czyli uderzeniowa ;) Śniadanie ; tuńczyk z puszki w sosie własnym oraz 2 jajka na twardo obiad; pierś z wywaru i zioła do tego kolacja; serek wiejski nisko tłuszczowy z 2 łyżkami otrębów owsianych oraz flan z jajek ;) i dużo wody lub ziółek Pozdrawiam

Gość dukanek maly
owszem jest ale nie podaja ktora to faza a to jest bardzo istotne dla kogos kto zaczyna diete to czarna magia, nie wystarczy ze toczysz walke z samym soba to dodatkowo jeszcze szukaj kazdego dnia milony przepisow. Czekam na przepisy

Gość mój ulubiony przepis
Kurczak w coli Pierś z kurczaka umyć, pokroić w małe kawałeczki. Dodać posiekaną cebulę, zalać colą light albo zero i albo dusić jak gulasz, albo do pieca. Posolić do smaku. Pyszne. Dzięki rozgotowanej cebuli i zredukowanej coli powstaje pyszny słodkawy sosik. Moze nie jest to najzdrowsze danie, ale na pewno jedno ze smaczniejszych.

Gość mój ulubiony przepis
oczywiście faza pierwsza.

Gość krolik i nadwalina
pyszny sprobuje , a ja faza I zajadam indyka dusze z ziolami i do msaku podaje z majonezem.