Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grafen

nie rozumiem dla kogo ten Andrej Pejic reklamuje damską modę

Polecane posty

Gość grafen

i pokazuje się publicznie na wybiegach w sukienkach, rajstopach i butach na obcasie, czy w ten sposób lansuje modę dla facetów ? http://alemodelki.pl/id,194,p,52833,Andrej-Pejic,modelki.html

No chyba skoro DAMSKĄ, to można się domyśleć, że dla kobiet. Trudności z myśleniem?

Gość grafen
ale to jest szczyt głupoty i debilizmu aby faceta przebierać w kobiece ciuchy , czy pięknych kobiet zabrakło i teraz faceci muszą reklamować damską modę ?

Gość Jabardzo
Dla mnie też to jest niezrozumiałe, nawet głupio było mi się dłużej przyglądać na to. Wydaje mi się, że opinia jest taka, że wszystko teraz musi zaszokować, żeby zostać zauważone. I to w takich głupotach jak ta o której jest temat, albo modelka w bikini pośród zamrożonych połci mięsa, czy coś w ten deseń. Niedługo pewnie bieliznę będą reklamować zwierzęta.

Gość pegaus
o kruca bomba ;)

Ale oczywiście, że ma to sens. Andrej ma sylwetkę jakiej potrzeba na wybiegu - jest wysoki i ma wyraźne rysy. Na dodatek ma taka sylwetkę genetycznie a nie przez głodówki jak inne modelki. To oczywiste, że obiektyw go kocha. Każdy kto choć chwile pomyśli zrozumie, że seksualność jest w tym przypadku sprawa drugorzędną. To ma być doskonały "wieszak" :D A poza tym jest świetny w tym co robi, więc dlaczego nie?