Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aquariussssssssssssss

znowu kolejna co chce już za 2 lata dzieci...

Polecane posty

tak jasne widze że dzieci się wypowiadają, ja ugotować potrafię, ale jak mam to zrobić jak jestem w pracy? Ja potrafie zupe, obiad wszystko. Ale nie po 10 godznach w pracy, jak ktoś jest 2 godziny szybciej..

Sam gotuj, sam sprzątaj, zarabiaj na swoje potrzeby i daj spokój dziewczynie, która chce założyć rodzinę. W razie palącej potrzeby;) - może znajdziesz na chwilę podobną do siebie.

Gość antymama
Ale jak nie lubi gotować i sprzątać, to nie znaczy, że tego nie potrafi robić - jak ktoś napisał, to żadna filozofia! Ja potrafię wykonać wszystkie czynności "domowe". Ale bardzo tego nie lubię. Więc robię jak muszę, ale bez zbędnej ekscytacji i tak, aby mi to jak najmniej czasu zabrało. Ale mój partner nie siedzi w tym czasie bezczynnie... My oboje pracujemy i OBOJE zajmujemy sie domem - jak już trzeba i jak nie mamy nic ciekawszego do roboty :P

czyli do tego twoja potencjalna partnerka ma nie pracować, albo pracować niewiele, żeby twoja płaska od siedzenia w pracy dupa była nakarmiona?

i tak przy okazji, nawet po 8 godzinach pracy to ostatnie na co miałabym ochotę to wpaść do domu i szybko robić obiad dla królewny z penisem która za dwie godziny wróci do domu. Najwyżej mogę chipsem poczęstować :D

Gość what do you know
"tak jasne widze że dzieci się wypowiadają, ja ugotować potrafię, ale jak mam to zrobić jak jestem w pracy?" A jak ma to zrobić kobieta, jeśli też jest w pracy?

Gość Kaszeka
To se zrób wazektomie i nie bedziesz miał dzieci problem z glowy.

Gość Lambadaqqq
No jak to co? Przeciez kobieta po 8 godzinach pracy nie jest zmeczona. Szybki bieg do domu i z miejsca do garow zeby wyrobic się przed powrotem Panicza. No i trzeba przeciez jeszcze umyc naczynia, posprzątac, zrobic pranie bo Pan Domu jest wykonczony Dobrze ze mam normalnego faceta, takiego dupka jak autor pogoniłabym po tygodniu

no tak:) same ksężniczki na kafe:) Ciszcie się puki możecie, faceci wasi pewnie już z kochankami:)

Mój facet nie ma czasu na kochanke, musi zrobić obiad i posprzątać, zanim wrócę...dźwięk odkurzacza przeszkadzałby mi w czytaniu gazety XD

Gość what do you know
"Ciszcie się puki możecie, faceci wasi pewnie już z kochankami" Masz na myśli szekspirowskiego Puka? :D PS sprawdziłam gdzie jest mój facet - robi obiad w kuchni, krzyknął żebym mu nie przeszkadzała i poszła sobie do pokoju :classic_cool:

Gość Nicolka.....
No sory ale ja jestem domatorkom, lubie sprzatac, uwielbiam gotowac i piec ciasta a mimo to nie bardzo chce miec dzieci. Wiec nie mozna tak uogulniac. Mysle ze kazdy myslacy i widzacy (co sie dzieje wkolo) 10 razy sie zastanowi zanim bedzie chcial dziecko. Zyjemy w bardzo niefajnych czasach i to nie tylko chodzi o pieniadze i polityke ale tez o to co nas otacza na codzien. Nie chce by moje dzieci zyly w takim swiecie nie wiem czy umiala bym je wychowac na wartosciowych ludzi w takich warunkch wiec po co mam sie decydowac na maciezynstwo? Autorze a ile lat ma twoja kobieta?

Gość Lambadaqqq
Nic dziwnego ze autor był w zwiazkach tylko z nieudolnymi zyciowo idiotkami ktore jedyne co potrafią to gotowac, prac sprzatac i płodzic dzieci:D Przeciez normalna, ambitna kobieta ktora ma swoje pasje, potrafi cieszyc sie zyciem nie związe sie z takim prymitywem ktory role kobiety sprowadza do słuzby domowej. Wyobraź sobie autorze ze kobiety ktore mają inne priorytety niz piątka dzieci wybieraja mezczyzn ktorzy znają pojecie podziału obowiązkow w związku. Zarowno ja jaki i moj facet pracujemy dlatego wspolnie gotujemy i sprzatamy a wolnym czasie wolimy wypad w bieszczady niz gnicie przed tv

Gość what do you know
...tak szczerze powiem, że czasem i ja lubię coś ugotować a i upiec lubię. Jak mam czas i ochotę. Gdy padam na pysk po pracy, to idę z facetem jeść na miasto i tyle. Jak nam się chce, to razem gotujemy, zwłaszcza zimą, nienawidzę tej aury i najchętniej grzeję tyłek w domu, więc coś robić trzeba...ale gotowanie jako obowiązek? O nie. Wczoraj ja upiekłam muffinki, dzisiaj mój facet robi za to obiad :D tak to zimą się w kurki domowe zmieniamy :D

cześć przystojniaku, ja nie chcę dzieci, ewentualnie za 5 do 10 lat, ale tylko jeśli zapewnisz mi nowoczesny poród w prywatnej klinice, wtedy mogę mieć nawet trójkę. Obecnie chcę sie skupic na wycieczkach i relaksie w górach :D