Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miminka:-(

co mam zrobic(brak pieniedzy)

Polecane posty

Gość jak ja cię rozumiem,
a ja wczoraj byłam pierwszy raz w pracy,żeby dorobić.Dwoje dzieci,tylko mąż pracuje bo mieszkamy na wsi i nie mam opieki do dzieci. Więc znalazłam pracę dorywczą na noc,i sorry ale jestem w szoku. 8 godz na nogach,praca na akord,prawie 500 szt zrobione i ile wczoraj zarobiłam? 30zł,niecałe. A na bilety na dojazd muszę wydać 14zł. Nie wiem czy to ma sens,ale zobaczymy.

Gość jeśli ktoś chce dorobić
mogę zlecić pisanie tekstów, na razie są niestety tylko 1 zł/1000 zn.

Gość bon parix
Podaj jakies szczegóły co do tego pisania tekstów, jakie to mają być teksty?

Gość o jesoooo
Mysza...nabralas to sama pisz te precle!

Gość ja lubie przepisywać ale z kim
się kontaktować i co to za teksty :)

Gość annamaria21
Ja też byłabym zainteresowana pisaniem tekstów. Podaj szczegóły.

Gość krecik i jezyk
Też jestem zainteresowana.Mój mail: figurkigipsowe@wp.pl Dzięki ;)

Gość JAKIEtoPROSTE
Witajcie ja proponuję zagraniczny serwis: mixsurv, nikt was nie pyta czym sie zajmujecie, każdego dnia zarabiacie pieniądze dzięki oglądaniu filmików 0k 0.5 minuty i odpowiadaniu na kilka pytań. Wypłata po zarobieniu 1200$ ale każdego dnia zarabiacie 27 $ więc to nie takie trudne. Wpiszcie link : http://MixSurv.com?ref=1164332 i do dzieła. Pozdrawiam Tygrys

Gość prawda w oczy kle
Jezu, jak czytam takie posty jak ten otwierający, to sie cieszę, ze myslałam głową a nie czym innym, i zanim sprawiłam sobie rodzinę zdobyłam wykształcenie i doświadczenia. :))))))))))))))))))))

Gość rafalkow
Witam! Chciałbym się podzielić tę cenną informacją. 29 marca w czwartek life-coach Alex Brand poprowadzi DARMOWY WEBINAR na temat: "Jak pozbyć się lenistwa oraz osiągnąć wszystkie swoje cele w 5 prostych krokach" W ciągu godziny dowiesz się tylko o działających rzeczach, trickack i metodach, które można brać i robić już od dziś, które zwiększą poziom Twojego życia kilkakrotnie. Webinar będziesz mógł odsłuchać w dowolnym miejscu na Ziemi, gdzie jest Internet i słuchawki. Program webinaru: 1. Jak codziennie być w dobrym nastroju i naładowanym pozytywną energią? 2. Jak znaleźć zajęcie, które zostanie Twoją misją życiową? Zajęcie, które NIE MOŻESZ nie robić? 3. Proste tricki, które pozwolą Ci codziennie czuć naładowanie pewnością siebie. 4. Jak wstawać rano z budzikiem, nie wysyłając przekleństw w jego stronę? 5. Dlaczego nie działają klasyczne teorie motywacji i time-managementu? 6. Jak harmonicznie planować swoje życie, znajdując w nim miejsce dla wyjść z przyjaciółmi, dla swojej drugiej połówki i dla odpoczynku? 7. Jak znajdować czas dla swoich pasji? 8. Jak otoczyć siebie duża ilością nastawionych pozytywnie do życia przyjaciół, którzy będą motywować Ciebie do osiągnięcia sukcesu? 9. Jak skutecznie planować swój dzień i podwoić własną produktywność? 10. Jak stawiać cele, które osiągniesz? 11. Znajdziemy Twoje własne motywatory, które przyśpieszą Twój ruch kilkakrotnie. 12. Jak w 1 godzinę zrobić więcej, niz wcześniej w 4? Ilość DARMOWYCH miejsc jest mocno ograniczona, więc jak najszybciej zarezerwuj jedno dla siebie. Wszystkie szczegóły oraz dodatkową informację możesz uzyskać tutaj: http://alexbrand.pl/online Zapraszam!

Gość gość
Pożyczka dla Każdego http://www.kredytyt.pl od 100zł do 200.000zł Odbierz pieniądze! - Pożyczki na Dowód bez zaświadczeń - kredyty przez internet, dla Firm - Kredyt na mieszkanie/hipotekę - Kredyt Samochodowy, chwilówki na dowód bez bik Wypełnij krótki wniosek a my do Ciebie bezpłatnie oddzwonimy i przestawimy najlepszą ofertę dla Ciebie!

Gość szkodamowic
Ja poznałam na jednym z wątków tego forum pewną dziewczynę w zasadzie kobietę. Ma ponad 40 lat i dwie córki. Ona chciała żeby ktoś jej pomógł finansowo bo ona nie ma kasy. Było to przed swiętami i mnie się jej zrobiło szkoda i wysłałam jej paczkę za około tysiączłotych, samego jedzenia była paczka trzydzieści kilo plus zeszyty dla dzieci i buty nowe wszystko. Babka mi na początku wydawała się szczera tym bardziej że sprawdzałam ją w opiece społecznej i pytałam czy jest w ogóle taka rodzina. Na dzień dzisiejszy żałuje tej pomocy, babka jest chora ale mąż zdrowy chłop, później widziałam go na zdjęciu to gruby chłop więc źle nie ma skoro taki postawny. Ona mówiła mi że nie mają na jedzenie a nagle okazało się że facet jak dąb. Ona go tłumaczy że tam w jej mieście nie ma pracy. Później jeszcze się do mnie zwracała o pieniądze to jej wysyłałam po kilkadziesiąt złotych, teraz żałuję bardzo bo mam wrażenie że to wszytsko było dla niej za mało. Jak jej później napisałam że nie mogę jej już pomóc narazie, to ona prosiła o pieniądze na chleb, wysłałam jej 50 złotych i później jakby się obraziła po tym przelewie się już nie odezwała. Nigdy nie pomogę już w taki sposób bo nie ma nic gorszego jak pomagać na siłę mając wewnętrzne przeczucie że jest ktoś nieszczery.

Gość gość
akurat wagą męza się nie sugeruj,robi sie u nas jak w USA że przetworzone syfiaste jedzenie jest najtańsze i tusza zaczyna byćoznaką ubóstwa

Gość szkodamowic
Na syfiaste jedzenie też trzeba mieć kase, takie rzeczy tylko w erze moja droga. Ja głupia nie jestem, jak ktoś mało je to z głodu gruby nie jest to po pierwsze. Po drugie facet jest zdrowy młody i nie pracuje. To tez wytłumaczysz? Facet niby nie może znaleźć pracy ale przecież w ich mieście żyje ileś dziesiąt małżeństw i jakoś faceci pracują a on jeden nie ma pracy tyle już lat. Z głodu otyłości nie ma a on jest otyły na maksa

Gość szkodamowic
Po prostu napisałam swoją opinię i już nigdy nie pomogę żadnej takiej rodzinie która jest daleko i jest mi obca. Ostatnio jak do niej zadzwoniłam pytałam dlaczego nie ma w ogóle kasy, w końcu pomaga im opieka. Odpowiedziała że musi książki kupić sama ,że pracowali w polu przy obieraniu cebuli ale te pieniądze poszły na książki. Ja pewne rzeczy rozumiem ale widzę tutaj duże kłamstwo, zaczęłam pytać ją ile oni dostają i skąd. Powiedziała z początku e z mopsu na rodzinę około siedemset złotych. A mówiła mi wcześniej że za sam wynajem płaci siedemset. Więc ja jej mówię kobieto jak możesz dostawać siedemset złotych tylko skoro to od razu wpłacasz na mieszkanie. Powiedziałam żeby mnie nie oszukiwała i ona wtedy zaczęła wymieniać tak powoli. Ja drążyłam i drążyłam i wyszło tej kasy nawet sporo, czyli ona na początku chciała ze mnie głupią zrobić że niby dostaje tylko siedemset złotych. Myślała że ja się nie domyślę że przecież na jedzenie jakieś trzeba mieć. To szczere nie jest i ja nigdy nie pomogę już nikomu do kogo mam przeczucia na starcie że jest fałszywy. Pomogę kiedy uznam że ta osoba jest tego warta a nie tak jak tu, ja czułam że ona szczera nie jest i jej pomagałam i to nie mało.

Gość Babcia Jagna
W tej sytuacji powinnaś zgłosić się do MOPSU.Przeciez masz dzieci które muszą jeść, trzeba je ubrać również. Alkoholikom pomagają, to Tobie nie pomogą?Spróbuj KONIECZNIE.Nie masz rodziców, dziadków,żeby Wam pomogli finansowo? Trzymam mocno kciuki żeby Ci się powiodło.Pozdrawiam serdecznie.

Gość gość
Program dofinansowania MDM to dobre rozwiązanie. Ja dostałem całkiem sporą dopłatę, co umożliwiło i przyspieszyło wszystkie sprawy i formalności związane z kredytem i kupnem. Na ich stronie wszystko jest dobrze i klarownie przedstawione: http://mieszkaniedlamlodych.com/program-mieszkanie-dla-mlodych-podstawowe-zagadnienia-cz-1-najczestsze-pytania/

Gość upadlosckonsumencka
Szanowni Państwo, jeżeli ktoś nie ma pieniędzy na przeżycie, zwyczajnie mu na nic nie starcza, a do tego dodatkowo może mieć nawet kredyty, to być może kwalifikuje się do ogłoszenia upadłości konsumenckiej. Upadłość konsumencka to możliwość rozpoczęcia życia od nowa. Bez długów i bez ciągłych problemów. Jeżeli ktoś jest zainteresowany, to serdecznie zapraszamy do nas, a jesteśmy w stanie odmienić Państwa życie i pomóc pokonać problemy: http://upadlosckonsumencka.com.pl/ Pozdrawiamy

Gość zarabianie online
Cześć wszystkim. Wiele osób boryka się z problemami finansowymi z różnych powodów. Jeśli nie możesz normalnie pracować, nie ważne z jakich przyczyn, możesz spróbować zarobiać online. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej napisz do mnie, powiem Ci jak to zrobić, wszystko za darmo. pozdrawiam marcinbytnar@interia.pl

Gość KorneliaKnot
Jeśli jest to tylko chwilowy przestój możesz spróbować wziąć sobie jakąś wiarygodną chwilówkę. Tylko pamiętaj, że trzeba na termin ją spłacić a będzie wszystko ok. Ja ostatnio wzięłam i była ok. Znalazłam ofertę w porównywarce supernovafinansowa.pl Pomyśl jeśli jesteś sumienną osobą to to może być Twoją deską ratunku!

Gość monti7
Tutaj http://janvest.pl jest oferta firmy Janvest s.c., która udziela pożyczek pozabankowych pod zastaw nieruchomości. Można wziąć taką pożyczkę dla podratowania budżetu domowego. Nie weryfikują klientów w BIK, BIG czy BRKN i legalnie działają na rynku.

Gość gość
Jacy tu bogaci mądrzy ludzie piszą , aż włos się jeży.... Dziewczyna prosi o rade bo siedzi w domu z dziecimi brakuje jej na jedzenie dla dziecka ...a tu słyszy żeby poszła się puszczać...oszukiwać z ciuszkami ,takie rady od degeneratów słyszy i to jest pomoc wasza .Życie różnie się układa nieprzewidzi się wszystkiego i nie na wszystko jest człowiek przygotowany nawet jak tak myśli. Ale nie będę takich geniuszy sprowadzać na ziemie ,bo sensu niema-życzę wam tylko tego abyście kiedyś byli w takiej sytułacji i ktoś waszego pokroju dał wam takie rady jakie wy daliście w tych postach

Gość gość
kuźwa 500+ dostajesz i ci małpo jeszcze malo

Gość gość
Hahaha w 2012 nie bylo 500+

Gość gość
Ale w 2012 już były małpy.

Gość gość
Sytułacji:)