Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fullmedica

Pomogę w dziedzinie medycyny :)

Polecane posty

Gość fullmedica

Witajcie,zapraszam do zadawania pytan mieszacych sie w zakresie medycyny,jestem pielegniarka i bardzo chetnie wam pomoge.ZAPRASZAM.

Gość doktor Wilk
ja też pomogę jakby ktoś miał ochotę :classic_cool:

Gość fullmedica
Prosze sie nie udzielac i nie wypisywac w moim poscie glupot,ja przyszlam tutaj zeby porozmawiac z ludzmi na poziomie,a nie z wiecznie nudzacymi sie nastolatkami badz innymi pedofilami,zegnam

Jak to nie udzielać,najpierw pani musi byc na poziomie,zeby tu takładac taki post,Jak Ty mozesz komus pomóc jak nie znasz podstaw,medycyny naturalnej,chyba chcesz zaszkodzic to wtedy zrozumiem,i prosze mi tu nie wygadywac głupot o poziomach i nie obrazac,

Gość fullmedica
Idioci..oj idioci jezeli tutaj tylko znajduja sie osoby z poziomem intelektualnym przypomniajacym conajmniej kloca to ja gratuluje i zegnam,homeopatia sie nie zajmuje jezeli wy odczuwacie potrzebe bioenergo terapii to uciskajcie sie sami,zegnam

A zegnaj sobie zegnaj,po co Ty wogóle tu przyszłas,zeby obrazac???to ma byc pomoć???wyładowac swoja agresje,na tych co naprawde chca sie leczyc a nie truc sie jakimis specyfikami i nabijac kase firmom farmaceutycznym,juz ja was znam i to nazbyt dobrze,zebys mi tu kit sprzedawała

Gość viki201168
Dla fulimedica gdybyś musiała się ratować za wszelką cenę to nie odrzucałabyś medycyny naturalnej, medycyny chińskiej czy tak wyśmiewanej przez lekarzy bioenergoterapii. Ja właśnie dzieki zabiegom bioenergoterapi pozbyłam się oponiaka mózgu. A medycyna powiedziała że jest bezsilna. I jak byś mi pomogła jako przedstawiciel medycyny akademickiej.

Gość wwwwwwww.pl
fullmedica wracaj.To Twój temat a nie jakis szarlatanów od naturalnej.Naturalna to nie medycyna tylko nabiajnie ludzi w butelke.

wiem Felixie,ze medycyna akademicka to o dupe rozbic,ale sa nadgorliwcy i próbuja ludzmi manipulowac dalej,chociaz i tak wiekszosc jest zmanipulowana i daje sie nabijac w butelke