Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zachowanie córki siostry

Bezczelna 11 latka a siarczysty policzek...

Polecane posty

Jestem całą roztrzęsiona. Siostra poprosiła aby zaopiekowała się jej córką na cały weekend. Mała jest więc u nas i wszystko by było ok. Jest karna, posłuszna, sprząta jak się jej karze, zmywa naczynia, itd... Za to dzisiaj przy śniadaniu wybiła mnie z równowagi swoimi bezczelnymi uwagami na temat tego co mamy na stole do jedzenia, kazałam jej wstać podejść i wymierzyłąm jej 2 siarczyste policzki. Teraz siedzi, nie dostała obiadu i z zemsty zjadła naszyjnik który moja córka zrobiła w przeszkolu - naszyjnik z makaronu jakimś lakierem pokryty :-O Po prostu brak słów i jestem wściekła!!!!!!!!

To nie dało jej się wytłumaczyć, że w tym domu jada się tak a nie tak. Musiałaś odrazu ją uderzyć??? Czy Twoja siostra nie będzie miala Ci za złe tego co zrobilaś. Bo tak naprawdę to ona ma prawo do karania swojego dziecka.

Gość Hodowca wielbłądów
nidgy nie bierz cudzych dzieci pod opiekę, bo może się zdarzyć, że w podzięce za tak rewelacyjną opiekę rodzice dziecka wyrwą ci kłaki z główki

Siostra powiedziała mi że trochę karności by jej się przydało, bo mała chowana w większości przez dziadków jest mocno rozpieszczona.

Gość chyba jesteś nienormalna!!!!
Albo to prowo jakieś...

ja mam nadzieje ze jak cos ci sie nie podoba to maz cie po twarzy tez lej

Gość antaryjski motylek
Oby skończyło się tylko na powyrywaniu włosów z Twojej durnej głowy przez rodziców dziewczynki. 1/10

Gość ttyrtr5665
To juz bylo, dokladnie ząb w ząb czytalam IDENTYCZNĄ histEryjke pod koniec listopada ,jak i w polowie grudnia :) :D

Gość znow to piszesz
takze pamietam ten topik , we wrzesniu rowniez to wrzucala kretynka, i miesiąc temu, prowo :o

Gość staaareee i nuudnee
Hhaahaaa , STAREE, BYŁO TO

Przykro mi, ale nie pisałam tu wcześniej żadnych tematów. Zazwyczaj nie potrzebuję pomocy a sama jej udzielam.

Gość hahahaha ale jaja
Zapamiętałam ten zjedzony naszyjnik z makaronu. Wymyśl coś nowego

Gość rowniez popieram,bylo to
nie łgaj, było to , dokladnie pamietam ze czytalem to we wrzesniu i w grudniu, wtedy tobie ludzie wkleili ten sam temat co wczesniej tu wrzucilas czyli z wrzesnia, i zmylas sie az do dzisiaj, znow zaczynasz to samo wklejac? daj sobie spokoj, jestes debilka ze jeszce nie zniudzilo ci sie to samo pisać

Gość rowniez popieram,bylo to
DOKLANIE, mi sie rowniez rzucil w oczy i w pamiec ten zjedzoiny naszyjnik spryskany lakierem hahahaaaa ,ilka razy juz to bylo wrzucany, ze nie wsposob tego zapomniec :D

Gość z tym naszyjnikiem bylo juz
tak, ten zjedzony naszyjnik z tym lakierem zakodowalo sie w pamieci, to bylo w listopadzie :)

pwinna byla oddac Ci w ten glupi pysk, nikt nie nauczyl Cie kobieto, ze nie masz prawa nikogo i za nic i nigdy uderzyc???????? Stara a glupia... Za kogo Ty sie uwazasz... brak slow!

Gość czytalam to już
czytalam to kiedys, wiec stare prowo :o