Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto wreszcie jestem

Czy wy także uważacie ze jesteśmy dyskryminowane przez społeczeństwo ?

Polecane posty

Gość oto wreszcie jestem

Żyję na tym świecie już 22 lata i dochodzę do takiego wniosku. Zawsze gorsze, zawsze niepotrzebne nikomu:-( Prace także ciężej znaleźć w porównaniu do dziewczyn które pasują do aktualnych kanonów :o A co Wy o tym myślicie ??

Gość Romano Prodi
Jak pracodawca ma do wyboru szczuplutką niunię i otyłą świnię to co się dziwicie, że wybiera to pierwsze ? :-P Jak macie do wyboru - jeść tort z wisienką a jeść kał to co wybieracie ? :classic_cool:

to nie jest tak ze otyle kobiety sa nieszanowane przez spoleczenstwo i jest wobec nich nagonka... Ja np bardzo szanuje kobiety przy kosci! Sa bardzo potrzebne spoleczenstwu i maja wiele zastosowan np w przemysle zbrojeniowym. Grube kobiety mozna uzywac jako mieso armatnie na froncie! Doskonale beda oslaniac dzielnych zolnierzy. Moga tez sluzyc jako testery do eksperymentow batalistyczych! Jest tez wiele zastosowan w przemysle rolniczym. Hmm.. Pierwszy z brzegu pomysl to zmielenie na pasze dla indykow. Indyki na pewno docenia tluste, pozywne mieso mozna tez budowac waly przeciwpowodziowe z grubych kobiet.. Naprawde jest wiele miejsc gdzie grubaski znajda swoje zastosowanie. Trzeba tylko wierzyc w siebie :-)

Gość hahahahaahahahahaha
dobre :)

Gość hahahahaahahahahaha
obie wypowiedzi dobre :)

Gość zawsze może jeszcze służyć
jako materac dla niespodziewanych gości, albo jako tarcza do obrony na ulicy

Gość pppppppppppppppppppppppppppppp
:)

Gość otocomysle
spoleczenstwo to ludzie. Polacy lubia oceniac. Wierz mi ze jesli nie masz silnego ego bedziesz czula sie u nas napietnowana zawsze. A to jako chuda i zabiedzona. Czesto osoby przy kosci okreslaja chudziakow jako osoby nie umiejace cieszyc sie zyciem lub glodzace sie. Jesli jestes srednia beda gadac ze jestes szara mysza. Jesli za bardzo dbasz o siebie wyzwa cie od pustego solara. I tak bez konca. Jesli jestes za spokojna to flaki z olejem. Jesli sie wkurzasz to furiatka. Jedyna droga to milosc wlasna. To trudniejsze niz schudnac 30 kg by nie byc " tlusta swinia" czy utyc te 5 zeby nie byc anorektyczka czy wieszakiem. A teraz wylicz ile osob ocenilas i za co w ostatnim tygodniu... zaczynajac od obslugi w sklepie w zeszly poniedzialek :) A konczac na dyskryminujacym spoleczenstwie :) Ja np moge ocenic ze jestes powierzchona skoro sadzisz ze wartosc czlowieka jego pracy czy sympatie do niego uzaleznia sie od jego tuszy. :):):) ocenianie to chory nalog

Do hszonszcz vol II Zimą grzeją a latem dają cień :) Indyków to chyba nie karmi się tłuszczem.