Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza-1234

Ciuszki dla noworodka - potrzebne prosze o pomoc

Polecane posty

Dzień dobry , czy są tu jeszcze ludzie chętni do pomocy? poszukuje ciuszków dla mojej siostry córci . w rozmiarze od 56cm. Chętnie przyjmiemy nawet różne akcesoria dla niuni. Tak bardzo chciała bym jej pomóc ale nie pracuje wiec robię co mogę. Głupio się przyznać , ale krucho u nich z kasa :( Szwagier pracuje na budowie ale nie zarabia tak kokosów a z czegoś trzeba żyć. Widzę ,że nie chcą tego okazywać ,że im ciężko ale ja znam siostrę i szkoda mi jej.Nie zręcznie mi tak pisać bo to trochę żałosne . Ja wiem ,że każdemu jest teraz ciężko , ale jest tu może jakaś mama która chętnie by oddała ciuszki które są jej już nie potrzebne . Była bym bardzo wdzięczna a siostra by się ucieszyła ;] Bardzo proszę o pomoc pozdrawiam Izuś

Gość wejdz tu
forum.gazeta.pl/forum/f,42644,Oddam_przyjme_reaktywacja_.html forum.gazeta.pl/forum/f,834,Oddam_Przyjme_Praca_dorywcza.html

Gość Ola _b
Skąd jestescie?? będzie dziewczynka czy chłopiec??

Gość wejdz tu
wpisz na google pomocne emamy i oddam przyjme reaktywacja lub pokasuj spacje w linkach i dopisz www.

Gość jusssttt
jak chcesz to ja sprzedaje takie ciuszki na wage. Zwykle po 35zl, ale Tobie moge sprzedac taniej skoro faktycznie Was nie stac na te rzeczy. Moge wyslac Ci zdjecia na maila. Napisz tylko czy jestes zainteresowana kupnem czy tylko chcesz brac dorowizny. Ja niestety nie moge ich oddac bo tez mam male dziecko i nie stac mnie na oddawanie ciuchow.

jusssttt z chęcią nawet kupie może babci powiem aby dała mi dała pieniążki na te ciuszki ;]

Gość A14563
Hej napisz do mnie meila ola1402@onet.pl mam corcie 4tyg i moge ci pomoc.

Gość A14563
Tak , moja córcia po malu wyrasta z ciuszkow 56 , mam sporo bodow , pajacykow , moge ci wyslac napisz meila. A kiedy twoja siostra rodzi?

Gość olawoj
Hej, napisz na maila ola-turek@wp.pl . Mam sporo ciuszków po chłopcu, a właściwie dwóch ale takie unisex mogę oddać...

Gość A14563
To fajnie , akurat moja mała wyrosnie :-) odpisalam na meila.

Gość olawoj
Hej, odpisałam... Może tak trudno bo ludzie nie ufni... Ja jeśli mogę to chętnie pomagam ale komuś kto chce. Co mi po ubrankach zapakowanych w torby i leżących w szafie? a jeśli ktoś potzebuje to chętnie oddam... powodzenia

fajnie bo my z chęcią wszystko przymnijmy i niczym nie pogardzimy jak byś chciała sie czegoś dowiedzieć to jest moje gg 1513744