Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza-1234

Ciuszki dla noworodka - potrzebne prosze o pomoc

Polecane posty

mam chlopczyka co prawda ale to chyba nieistotne :) pare ciuchów dam bo mylse o 2 bobasie

Gość mój czarny labrador
i ja mogę Ci coś podesłać

przepraszam ,że dopiero teraz ale spalam po szkole ... zaraz odpisze na pocztę :-*

Do moj czarny labrador " czy twoja propozycja z ciuszkami jest nadal aktualna ?? proszę odpisz :)

mam pytanie moja koleżanka mi powiedziała ,że nie można zbierać ciuszków dla dziecka wcześniej zanim sie urodzi bo to pecha przynosi , a matka dziecka może poronić ;/ boziu czy to prawda ???? proszę o szybka odpowiedz

bzdury ta sa...ja kupowalam wszystko od kiedy sie dowiedzialam jaka płec a termin mam za 3 tyg i wszystko jest ok...napisałam ci maila

Jej boje sie troszke bo kiedys obiło mi sie to o uszy a teraz jeszcze koleżanka mnie nastraszyła a ja naprawdę nie chcę źle dla mojej siostry ;-( kocham ją i chcę jej pomóc ;(

Iza poza tym twoja siostra z tego co mówisz rodzi w marcu więc nie ma tu mowy o poronieniu ....bo ciąża jest juz prawie donoszona. W takie zababony już praktycznie nikt nie wierzy

ja bardzo chcę jej pomóc i dziękuję ,że to właśnie Wy mi w tym pomagacie ;]

Gość jeden temat nie starczy
jasioolko vel izo? f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5103051 tu prosisz niby dla siostry,tam dla siebie,ciekawe..

DO : jeden temat nie starczy ! Co ty sobie myślisz ? To ,że nie napisałam ,że to dla siostry Kasi to od razu niby jestem jakąś kłamczuchą a może nawet naciągaczką .!? weź się kobieto opamiętaj ! Piszę ,że dla siostry bo tak jest ,ona pisała wcześniej bo liczyła ,że ktoś jej pomoże ale ludzie tylko krytykowali, aby poszła i sobie kupiła ... A nikt nie wiedziała w jakiej jest sytuacji bo ona nie pisała :( ja napisałam ten topik bo chcę jej pomóc bo ja wiem jak u nich jest w tej chwili i wiem ,że oni bardzo potrzebują pomocy. Jak bym pracowała to nie pisała bym tu , ale jest inaczej bo ja się uczę i tylko tak mogę jej pomóc :( więc proszę Cię jeśli chcesz sobie piac te bzdury to sobie wypisuj mam to w nosie ... Ale od Kaśki to ty Kobieto sie odczep, nie pozwolę nic złego na moją siostrę powiedzieć !!!

A i jeszcze jedno nie życzę sobie aby ktoś mówił oo mnie albo o Kasi "Handlarą" !!! I to ,że ona nie ma swojego gg to jeszcze nic nie znaczy !!! Czy widziała któraś z was jakieś ,rzeczy sprzedane ,przeze mnie ?? Nie !!.. Wiec oszczędzicie sobie tych żałosnych komentarzy ....!

Myślcie sobie co chcecie , ale ta pomoc jest potrzebna dla dziecka . czy wy nie macie serca ;(

Gość lalalum!
ja nie zamierzam cię krytykować, ale- ile ty potrzebujesz tych ciuszków dla jednego dziecka? Przecież kilka osób już zadeklarowało pomoc, więc- ile jeszcze?

ja nie miałam nigdy dziecka nie nie wiem ile jest mu potrzebne tak dokładnie , przyjmiemy nie tylko ciuszki ale artykuły które są dla niego potrzebne

Gość w11.
daj palec to ci rękę upierdoli kilka osób zadeklarowało pomoc,a tobie wciąż mało! co ty sobie w ogóle myslisz,ze skompletujemy ci wyprawke dla dziecka niby siostry na minimum rok? ogarnij sie,przyjmij to co ludzie chcą ci dac,podziekuj a nie żebraj o wiecej. skoro siostra potrafiła sobie zrobic dziecko niech sie teraz zatroszczy o wyprawke. nienawidze takich pazerniaków.