Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza-1234

Ciuszki dla noworodka - potrzebne prosze o pomoc

Polecane posty

JellyBelly współczuje twojemu partnerowi ,że mam taka zołzę ! ja może i jestem z biednej rodziny ale jak bym sie nawet kromka chleba podzieliła bo mnie tak mama nauczyła ! Ciebie nikt nie prosił o pomoc nie chcesz nie musisz - proste

Loarra dziękuje ;-) że ty uważasz moja pomoc za coś dobrego bo inni widzą tylko mnie jak bym była Handlarą :(

co ona sobie wyobraża ! ja nie kłamie i przyjemniej mam czyste sumienie ;] i bez jej pomocy jakoś sobie dam radę :)

Pewnie wyuczona jest... bo tylko takie laleczki uważają aborcje za coś normalnego !

Gość fadaqsza
Iza-1234 "Ja na prawdę potrzebuje pomocy ludzie czy wy macie serca" Taaaa....a matka dziecka to ma serce? Jak mozna wydawac dziecko na swiat, wiedzac, ze jego los zalezy od LITOSCI obcych ludzi :O Patologia!

a wiecie co ja nie ma zamiaru z wami rozmawiać ... i mam w nosie wasze słowa ja wiem swoje i dziękuję tym co rozumieją nas i jestem im bardzo wdzięczna :]

coraz lepiej sie robi :-D :-D "Pewnie wyuczona jest... bo tylko takie laleczki uważają aborcje za coś normalnego ! Wyuczona to w Waszym slownictwie z wyksztalceniem ?? :-D

Przepraszam ale wstrzymuje sie :( nie jestem pewna teraz. A ciuchy mam dobrych firm i można na nich zarobić. Chce mieć pewność. Jeśli naprawde potrzebujesz to np wyślij mi zdjecie siostry w ciąży. Pozdrawiam

Oczywiście zdjęcie wyśle , zresztą juz Ci pisałam , szkoda ,ze ty tez mi nie ufasz ;)

Nie mówię że nie ufam :) nie chce sie zawieźć :( a jestem dość naiwna osobą ;) jak to mówi czasem mąż ;)

:] nie będziesz musiała:) nie miała byś nic przeciwko abym tylko jej twarz rozmyła na zdjęciu ?

Hmmmm wiesz no przecież nie przyjade :/ po co rozmywać?????

Gość cwaniaro w jednym topiku
pod nickiem xXkasiaXx twierdzisz ze ty jestes w ciazy,w tym,ze niby siostra..naciagara jestes i tyle.

albo ancia27 powrocila,bo za grosz pokory nie masz

Boże ludzie co wy piszecie jaka Ancia27 ! ja nie jestem jakąś handlarą i dajcie mi już spokój ! dziękuję tym co mi wierzyli i byli chętni mi i mojej siostrze pomóc :(

nie umiesz udzielic odpowiedzi na pytanie?dlaczego zmieniasz nicki w topikach?wystarczy wpisac twojego maila na google i widac jaka zachlanna jestes!oswiece cie,noworodek nie potrzebuje 80body w rozmiarze 56,a jak bedzie z tych wiekszych,ok 4kg,to moze potrzebowac od razu 62.

bo klamiesz zaklamana migasz sie od prostych odpowiedzi i naciagasz ludzi dla wlasnego zysku pazernosc cie zgubila,potrzebujaca nie zmienia faktow i nickow jak rekawiczki,aby wiecej dostac.

Żal mi was ludzie .! Już wcześniej pisałam ,że Kaśka prosiła o pomoc ale ludzie nie byli chętnie do pomocy a żebrać ona powiedziała ,że nie będzie. A ja założyłam ten topik bo wiem ,że potrzebuje pomocy. Nie mam zamiaru wam wszystkim udowadniać ,że mam racje . Smutno mi jest tylko ,że takie macie podejście ..!

Gość hadafaga
A dlaczego nie chcesz isc na pomocne mamy? Tam wyslesz moderatorce dokumenty i ciuszki siostra dostanie. Na kafe za duzo przekretow bylo. To nie jest forum pomocowe i nikt nie ma mozliwosci zweryfikowanie tego co piszesz. Dlaczego tak boisz sie tamtego forum? Bo sciemniasz? :D

A jest coś takiego jak pomocne mamy?! mogłabyś coś więcej na ten temat napisać ?? A dokumenty tzn: usg i zarobki?? Jeśli te mamy pomocne by nam mogły pomóc to super :] Czy to jest w opiece ?

Gość pomocne emamy
tam na tym forum sa takie same przekrety jak tu, niby pomocne a weszą na wszystkie strony ze moze naciagaczka.. po co jej polecasz to forum? po co ma jakiejsc obcej moderatorce dane osobowe podawac? puszczac je w obieg, zastanówcie sie.

Hmm a więc to nie jest taki pomocne forum ? Bo dla na s to nie problem dostarczyć usg i nasze dochody czy zaświadczenia ... tylko czy my dostaniemy pomoc ??