Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Czkawka

Ile kosztują implanty - zęby??

Polecane posty

Gość a ja myslę
Na straganie można za parę złotych kupić szczęki wampirki.

Gość a ja myslę
Trzeba by obie nerki sprzedać na te wasze implanty. Lepiej załatwić protezę za parę stówek.

Gość hffhvfhghfdv
Z tym niszczeniem zębów przez pastę to mity - myję regularnie od 5 roku życia i mam całkiem niezłe, a wiele osób w moim wieku już nosi protezę.

Gość hffhvfhghfdv
Najtańsza pasta kosztuje coś koło 2.99, lepiej poświęcić tych 10 minut dziennie na 3 mycia niż być dziadem z protezą w wieku 22 lat, ale co kto lubi. Nie popełniajcie błędu kolegi.

Gość trytrytu
hffhvfhghfdv-- i tak bedziesz dziadem z protezą co za roznica teraz czy za 20 lat? czas i tak minie

Gość hffhvfhghfdv
JA DBAM O ZĘBY I BĘDĘ JE MIAŁA DO PÓŹNEJ STAROŚCI A TY JUŻ MASZ Z GŁOWY ZWIĄZKI, CHYBA ŻE Z JAKĄŚ STARĄ PIJACZKĄ / PIJAKIEM :D:D:D :p:p:p

Gość hffhvfhghfdv
Każdy ma na co zasłużył.

Gość Gaya20
Ceny są podobne ale cena wykonania już różna, ja robiłem w dość tanim a baaardzo dobrym gabinecie we Wrocławiu, pozdrawiam zespół Omnident a szczególnie dr. Szczombrowską :)

Gość gość
koszty wszczepienia implantu: 3000-4000 zł korona zęba: 2800-4000 zł źródło: pragnieniakobiet.pl/zabiegi/stomatologia/implantologia/

Gość gość
zeby psuja sie takze od zakwaszenia organizmu po prostu organizm pobiera wapn z zębów by wyrównać ph krwi a co zakwasza mięso kawa jajka cukier i wiele inych jezcze produktów

Gość gość
Proteza jest tańszym rozwiązaniem. Implanty lepiej wyglądają i są wygodniejsze. Myślę, że powinieneś przegadać ten temat z doświadczonym stomatologiem. Korzystam z usług takiego na www.rojekdental.pl i zawsze jestem zadowolony z usług.

Gość gość
Nie są to jakieś horrendalne ceny. Mój wuja miał ostatnio robione i wyszło całkiem rozsądnie, a do tego jakość naprawdę ok. Był we Wrocławiu, jeśli dobrze kojarzę, doktor nazywa się Kołosowski :)

Gość gość
Sprawdz po prostu w jakims gabinecie, ja mogę dac Ci kontakt do mojego stomatologa – www.stomatologkolobrzeg.com.pl

Gość gość
To jest jakis obled, ze ilekroc na kafe pojawia sie watek o zebach, to zaraz zlatuje sie kupa dentystow z kryptoreklamami. Czy wam sie wydaje, ze ludzie sa glupi? Nie uczciwiej napisac wprost, ze sie polecacie i dlaczego? Troche honoru!

Gość gość
Zapytaj w jakims osrodku gdzie robia takie implanty, moja znajoma cos pamietam, ze kiedys polecala mi www.stomatologkolobrzeg.com.pl na pewno znajdziesz

Gość implantologia
Dzień dobry. Koszt samego implantu rzadko kiedy przekracza 2.000-3.000zł, koszt korony to kolejne 2000-3000zł, cena zależy od rodzaju implantu, jak również od faktury czy zabiegowi towarzyszy rekonstrukcja kości. Ostatnimi czasy pojawiają się na rynku również tańsze, niestety wciąż nie przetestowane alternatywy dla istniejących modeli implantów.

Gość gość
Ceny wahają się bardzo dlatego najlepiej porównać sobie je w poszczególnych gabinetach w Twoim mieście. Ja miałam robiony implant w gabinecie http://www.hercka.pl/ bo z patrzyłam mają najlepszy stosunek ceny do jakości i faktycznie implant jest bardzo ładny, nie odznacza się wcale.

Gość DariuszWolak
Ja mam dwa implanty i jestem z nich zadowolony!Twoja sytuacja jest nieco inna.Ważne jest jednak to żebyś trafił do dobrego specjalisty który doradzi Ci co zrobić!Osobiście mogę polecić ci dr Wojciecha Kołosowskiego z Unident Union Dental Spa!Bardzo sympatyczny lekarz z ogromnym doświadczeniem!Wszczepił mi tak implanty, że niczym nie odrózniają się od pozostałych!