Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duch cafe

dedykacje dla milych osób

Polecane posty

Ależ myszko zmarzniesz na kość mi i nikaki z Toba bedzie.:PChcesz mnie oziębić?:O:(

Pozdrawiam wszystkich znane mi osoby 🌼

Gość Ilonka córeńka
Pozdrowienia dla mojego ukochanego tatuńcia ducha cafe 👄 ❤️

Pozdrawiam Wszystkich z topiku " Ciekawa jestem ile tu jest osób po 40-stce jak ja?"

Gość Myszka od komputera
Sorki, że tak wczoraj zamilkłam ale nie miałam prądu :D Pozdrawiam ducha cafe i kocham Go jeszcze bardziej niż wczoraj i przedwczoraj :)

Ilonka córeńka-- a mamusia gdzie sie ukrywa,ze dotąd nie wiedziałem że mam taka śliczna córeczke Ilonkę:P:)

Gość której fanki?
tej oryginelnej czy tej podróbce?

Fanka już wie doskonale TY nie musisz:D PORĄBANE KODY ZNÓW WPROWADZAJĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zawsze można znaleźć człowieka wokół siebie, któremu warto podarować kilka swoich cennych, a wartościowych dla niego chwil. Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca. samotność bardzo okrutna jest ,wdziera sie niespodziewanie i niszczy zywy organizm. Kobieta zmienną jest,nie należy ja rozumieć,tylko przyjmować taka jaka jest Zawsze można znaleźć człowieka wokół siebie, któremu warto podarować kilka swoich cennych, a wartościowych dla niego chwil. Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca. samotność bardzo okrutna jest ,wdziera sie niespodziewanie i niszczy zywy organizm. Kobieta zmienną jest,nie należy ja rozumieć,tylko przyjmować taka jaka jest

http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=fvwp&v=54XztbNJ87g Zawsze można znaleźć człowieka wokół siebie, któremu warto podarować kilka swoich cennych, a wartościowych dla niego chwil. Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca. samotność bardzo okrutna jest ,wdziera sie niespodziewanie i niszczy zywy organizm. Kobieta zmienną jest,nie należy ja rozumieć,tylko przyjmować taka jaka jest

Gość Myszka od komputera
Widzę, że nie jestem tutaj mile widziana. W takim razie już nie przeszkadzam więcej. Przepraszam za wszystko i życzę powodzenia :)

Gość Myszka od komputera
jestem jebnięta papierowym workiem :P:D

http://www.youtube.com/watch?v=G7lf5wCaLbY&feature=related Zawsze można znaleźć człowieka wokół siebie, któremu warto podarować kilka swoich cennych, a wartościowych dla niego chwil. Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca. samotność bardzo okrutna jest ,wdziera sie niespodziewanie i niszczy zywy organizm. Kobieta zmienną jest,nie należy ja rozumieć,tylko przyjmować taka jaka jest

17:35 [zgłoś do usunięcia] Myszka od komputera--ić sie wypulać ciulyjzo :)

Najbardziej relaksacyjna melodia (The most relaxing melody) http://www.youtube.com/watch?v=SCjAEV2v6JU&feature=related Zawsze można znaleźć człowieka wokół siebie, któremu warto podarować kilka swoich cennych, a wartościowych dla niego chwil. Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca. samotność bardzo okrutna jest ,wdziera sie niespodziewanie i niszczy zywy organizm. Kobieta zmienną jest,nie należy ja rozumieć,tylko przyjmować taka jaka jest

Gość Myszka od komputera
ić sie wypulać ciulyjzo ?????????????? za co? :o

Gość Myszka od komputera
nie zasłużyłam sobie na takie słowa. Przecież byłam miła w stosunku do Ciebie :(

Gość duszek cieplutki dziadełłe
myszo toć nie wiesz że duch jest pseuo- dźentelmenem? :D i tak masz szczęście że Cię bardziej nie zbluzgał :D :D :D

Gość Mila jak zawsze
to ja Jola :)

Gość MiIa jak zawsze
jestem yebnięta papierową..cegłą