Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duch cafe

dedykacje dla milych osób

Polecane posty

Gość Stała bywalczyni kafełele
DUCHU O JAKIEJ LAURZE PISZESZ? NIE ZNAM, A JESTEM CODZIENNIE! 13:24 [zgłoś do usunięcia] duch cafe siema Laurze nie poślesz? ??

Laura i Grzesław byli na temacie o rajstopach męskich Bywalczyni.Nie dam linka,ponieważ wykasowałem w ulubionych.

Grzeslawa znam. A ta to już wiem, przemadrzała małolata :o

Stała bywalczyni kafełele-- bawi się doskonale ma takie prawo jest młodziutką i niedoświadczoną jeszcze życiem.:)

Ja uważam, że Użytkownikcy kafe to w większości ludzie skrzywdzeni. Naprawde. Mają kilka nikow, i odreagowują swoje relane niepowodzenia. Są lekarzami, podrywaczami bogaczami, taki ich mały raj ;)

[zgłoś do usunięcia] duch cafe Stała bywalczyni kafełele-- bawi się doskonale ma takie prawo jest młodziutką i niedoświadczoną jeszcze życiem. Wiem o tym, ale przyczyniam sie do sukcesu jej wychownia, ;) gdyż to dzieki mnie skromnie dodam;) nie podaje już linka do bloga którego prowadzi. Jest przemądrzała, ale ma inteligencje emocjonalną co dobrze wróży ;)

Tylko że ona miała inny nikt, dlatego nie kojarzyłam jej z tego pseudonimu Laura.

Vagnozi-- odpowiadam więc.Jestem tutaj ok3 lat miałem swój temat,wspaniałych znajomych.No niestety z powodu swojego nieco cholerycznego charakteru rozwalono mi ten temat.Dałem się sprowokować pomarańczkom.Całe życie sie człowiek uczy a głupi umiera.Coś w tym jest.Horyzonty myślowe(całe szczęscie) poszerzają sie ustawicznie wiec będąc podatny na nakę zmieniam sie ustawicznie.Dziś nazwałbym sie sangwinikiem :D

Może tylko ja mam wrażenie, że forum obenie zmienia się w coś w rodzaju FB, zdjęcia, kreowanie własnej osoby. A malo już jest rozmów, dyskusji, a jest tyle ciekawych tematów..

Mam instynkt macieżyński, tylko dzieci brak :(

uuuu to długo już tu przebywasz, a tak z ciekawości zapytam ile masz lat jesli mozna zapytac??

Charakter kafeterii zmienił się diamentarnie.Obniżył sie gwałtownie wiek adwersarzy i stad takie czasami wybuchowe historie.Kafeteria była założona X 1999 r i dużo się zmieniło od tamtej pory.

Vagnozi-- odpowiem Ci wymijająco.:P nie jestem najstarszym uczestnikiem cafe. A Ty ile liczysz wiosenek?:D

ŻYłam zawsze jakoś tak szybko, praca zainteresowania, młodość mineła, ja zostałam sama, co prawda bardzo stara nie jestem ;) ale wiek 39l to już nie wiek na zakladanie rodziny, czy rodzenie dzieci. Ta młodość tak krótko trwa, przegapiłam to co ważne, ale spóznialstwo mam we krwii.

Vagnozi-- faktycznie cudowna młodość i wiele raf jeszcze czeka Cie w życiu.Jak temu podołasz ,zależy tylko od Ciebie.:classic_cool: Bywalczyni cóż moge Ci odpowiedzieć.Za bardzo zaangazowałaś sie w robieniu kariery.Masz pozycję wysoką i jesteś usatysfakcjonowana nią?Pomijając życie prywatne.

Bywalczyni co do wieku i załozeniu rodziny,nigdy nie jest za pożno.Tylko czy podołasz temu,przyzwyczajona do wygód?

duch cafe muszę Ci napisać ze bardzo inteligentna osoba jesteś, bardzo milo było poznać Cie

Mam ustatkowane spokojne a nawet nudne życie zawodowe. Ale zazdrosze siostrze,przyjaciólce zycia rodzinnego, dzieci, celu i problemów. Samemu można oszaleć, przyłapałam się na tym że kazdymój dzień wygląda identycznie, aż czasem by się chciało żeby wydarzyo się coś pomiedzy wyjazdem do pracy, powrotem,zakupami i spacerem z psem ;)