Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duch cafe

dedykacje dla milych osób

Polecane posty

Fanko będziemy musieli sami na tym dywaniku pobaraszkować,reszta sie zniecheciła.Szaleją i rozwalają miłym osobom tematy.:O:(

Gość karolnowak1234
penie o mnie chodzi. przepraszam, że przerwałam wam miłą konwersację :)

Gość Jak Ci się chce duchu
romansować samemu ze sobą. Wiemy, że Fanka to jeden z tysiąca Twoich nicków. Ale ubaw :D

Gość Obrzępały zostawcie naszego
kochanego desznikusia:O:(

Gość Zuzanna Amelia & 31
A ja przesylam dedykacje najstarszym weteranom, bywalcom i najbardziej wytrwalym czytelnikom kafe.

ANEKS DO " PICIA " - Lekarz pije na zdrowie - Matematyk na potęgę - Grabarz na umór - Bankowiec na kredyt - Polarnik na zimno - Aptekarz po kropelce - Filozof po namyśle - Krawiec po naparstku - Fryzjer do lustra - Nurek do dna - Anestezjolog do utraty tchu - Kuba do Jakuba - Jakub do Michała - Tenisiści setami - Kolarze w kółko - Higienista - tylko czystą - Gastryk - żołądkową gorzką - Lunatyk - księżycówkę - Nocny stróż - w ciemno - Ichtiolog - pod śledzika - Piloci - jak leci - Perfekcjonista - raz a dobrze - Kamerzysta - aż mu się film urwie - Mechanik z gwinta - Hydraulik z grubej rury - Medyk sądowy zalewa się w trupa - Wędkarz zalewa robaka - Woźnica wali końską dawkę - Stolarz wali klina - A kierowca PKS nawalony jak pekaes - Żołnierz strzela lufę - Sprzedawca paliw wali w gaz - Stręczyciel upija się w cztery dupy - Rolnik nawala się jak stodoła - Egzorcysta - pije duszkiem - Grabarz - pije na umór - Ksiądz - pije na amen - Laboranci do ujrzenia białych myszek - Ornitolodzy piją na sępa - Pediatrzy - po maluchu! - Pilot - nawala się jak messerschmit - Syndyk - pije do upadłego - Wampir - daje w szyję - Anorektyk - nie zagryza - Astronom aż ujrzy zaćmienia - Członkinie koła gospodyń wiejskich - piją, tańczą i haftują buahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahha

Gość uwielbiam Twój śmiech
:)

Gość ta twoja nieznajoma fanka nr 2
to zakochana w Januszku - taka studentka

ukradłeś misia Magnumowi? :D

taaaa jak jesteś ciekaw to sam ją zapytaj. Myślisz osla pało że będę za Ciebie cała robotę odwalał? Sztaluj się :P

lacie zeżra hahahahahahaha ośla pała sie przyjęła w żargonie cafe hahahahahahahahahahahahahahahaha

Gość duszek cieplutki bratełłe
hlloł słodziutki 👄

Gość mój milaczku
stary przyjacielu szkoda że mnie olałeś :)