Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość borysek1010

Co o tym myślicie ?

Polecane posty

Gość borysek1010

Gdyby wasz facet powiedział że : - masz brzydki pryszczaty tyłek -że laska z telewizji i jego koleżanka są ładniejsze od ciebie -po co ci stanik skoro nie masz cycków -spie**alaj -brzydka jesteś -zamienie cie na kogoś innego salme hayek np i gdyby mnie chciała to bym ja wybrał - ewa (jego kolezanka) jest zaj**ista ładniejsza ode mnie o wiele -twoje myslenie mnie osłabia -tepa jesteś - po co czytasz skoro nawet tego nie potrafisz wszystko w przeciagu tygodnia, facet ma 27 lat, i zastanawiam sie czy go nie kopnac w d**e, juz przeprosil za to i powiedzial ze to sie nie powtorzy po za tym zapomnia o moich urodzinach ostatnio i stwierdzil ze za tydzien gdzies pojedziemy po czym kupił wino :/ doradzcie dac szanse czy nie ?? co sadzicie o autorce tekstu ? :D

Gość wioo koniku
i pewnie ten facet nosi biały dres, kiwa sie na boki, pije piwo na ławce pod blokiem, gdy na zewnątrz -10stopni i co drugie słowo mówi kurwa.

Gość dfdfgfhfgjgh
ile jeszcze razy dziwo zalozysz ten tenmat?

Gość borysek1010
dfdfgfhfgjgh to ja założyłem ten temat wiec zastanów się co piszesz.

Gość dfdfgfhfgjgh
niedawno widzialam ten temat i pisala go dziewczyna

Gość borysek1010
czym kierują się takie kobiety bo sam nie wiem a mnie to zastanawia :)

Gość borysek1010
czyli najlepiej być złym chłopcem aniżeli dobrym, z reguły dobrych sie nie szanuje więc ten zły to lepszy wybór ... z reszta zwykle albo jedna albo druga jest mniej szczęśliwa nie zauważyłyście

a nie uważasz że lepiej być sobą ? jak będziesz się czuł z tym, że dziewczyna uzależniła się od ciebie, bo jesteś zły ? a jeśli ogólnie zły nie jesteś, to co, będziesz całe życie udawał ? chyba tak się nie da aczkolwiek jak chce się mieć dziewczynę " na teraz " i w dodatku taką lalunię, to warto być złym :classic_cool: normalna dziewczyna z początku nie będzie wyobrażała sobie życia bez ciebie, ale w końcu poczuje, że się dusi, ona sama siebie zniszczy takim związkiem i albo znajdzie tyle siły, żeby odejść, albo zostanie, ale nigdy szczerze nie będzie cię kochała.

Gość borysek1010
ciekawe spostrzeżenie, czasem slonce a Ty jestes kobieta ?

co z dego ze bede dobry skoro mam cialo gimnazjalisty 11cm penisa i nie umiem walczyc o swoje albo dac komus w ryj gdy trzeba