Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługomama

ubranka niemowlece za ile odkupić?

Polecane posty

Gość niedługomama

Witam, mam prośbę o radę. Koleżanka ostatnio zapytała się, czy chcę ubrania po jej córce. W zasadzie to ucieszyłam się oraz zgodziłam, bo jak wiecie wyprawka dla niemowlaka to duży koszt i na wszystkim chce się zaoszczędzić. Chciałabym odkupić od niej te rzeczy, bo nie chcę brać za darmo, ona nie planuje kolejnych dzieci i nie chce zwrotu ubranek. A uważam, że wypadałoby zapłacić choć symboliczna kwotę, za którą mogłaby kupić coś nowego swojej córce. Jak myślicie, jaką kwotę mogłabym zaproponować? Ubrania kupowała nowe, głównie w tesco, pepco. Używane ubrania na allegro średnio stoją po 2 zł za sztukę. czy taka kwota lub zblizona bedzie fair?

Gość na miejscu tej kolezanki to
bym ci powiedziala, zebys sie w dupe pocalowala za 2zl za sztuke :P

Gość niedługomama
jak zwykle kafe pełna życzliwości..... napisałam, że koleżanka chce mi je DAĆ tzn. za darmo, ale ja uważam, że powinnam jej coś zapłacić więc czekam na sensowne odpowiedzi

Gość gość
3 zł za sztukę :)

może bezpieczniej będzie wziąć te ubranka za darmo a dla jej córki kupić coś nowego w prezencie?

Gość niedługomama
no właśnie kupowałam ostatnio w pepco body po 5-6 zł za sztukę, w tesco wychodzą podobnie na promocjach, dlatego tez myślałam o kwotach 2-3 zł za sztukę, dzięki za pomoc

Gość niedługomama
jaheira1- o takiej opcji też myślałam, gdyby koleżanka nie chciała wziąć pieniędzy, tylko muszę obczaić czego mała by potrzebowała, ma teraz rok, więc jakieś ubranka, książeczki, zabawki, zastanowię się :)