Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nika2468

Ładna Ona, Brzydki On- czy dopasowanie fizyczne jest ważne?

Polecane posty

Gość Nika2468

Jestem ładna i mam duże powodzenie u mężczyzn, zawsze otaczałam się przystojniakami ale w żadnym nie mogłam się zakochać bo prócz ładnej powierzchni byli puści. W końcu poznałam chłopaka o doskonałym charakterze! Rozumiemy się bez słów i po raz pierwszy poczułam tą tzw. "chemie". Niestety kompletnie do siebie nie pasujemy pod względem wyglądu! jestem od niego wyższa o jakieś 5 cm i... grubsza bo on jest bardzo, bardzo szczupły. Wogóle On nie jest przystojny i wygląda na dużo młodszego! A mimo to wydaje mi się atrakcyjniejszy od innych chłopaków z którymi się spotykałam... Moja przyjaciółka skomentowała nasze relacje nastepująco: "Ale wy się doskonale dogadujecie, szkoda, że wyglądacie jak mamusia z syneczkiem bo w przeciwnym razie bylibyście świetną parą!". Wiem, że ja mu tez się podobam, widzę jak na mnie patrzy... Ale pewnie myśli, że nie ma u mnie szans... No i co tu robić???

Gość gfhgjhkjh
wiecznie ladna nie bedziesz ;)

Gość hiszpanka*
ważne że ci się podoba

Gość hiszpanka*
ciekawe czy autorka ma auto?

Gość Tola88
Wiesz, Ty jutro też możesz nie być ładna, możesz zachorować na cukrzycę, możesz się poparzyć, mieć wypadek... Może schudnij ... może wtedy byście nie wyglądali jak mamusia z synkiem... Wierz mi, naprawdę uroda nie jest ładna i szybko przemija.

Gość Nika2468
Nie mam już z czego schudnąć bo jestem szczupła :) ale on BARDZO SZCZUPŁY i jeszcze ten wzrost... Boje się opinii otoczenia, rodziców... Gdyby chociaż był mojego wzrostu albo wyższy!

Gość takie tam duperele nic więcej
Cholera, szpilek przy nim nie założysz :(

Gość bo to jest tak moje panie
brutalna prawda, ale ludzie muszą dobierać się na zasadzie podobieństw. ładny z ładnym, mądry z mądrym, o podobnych warunkach i zawnętrznych wewnętrznych i finansowych. Bo tacy ludzie najlepiej znają swoje realia.

Gość roamanpala
a gdzie tu jest, to niedopasowanie fizyczne?! przecież facet pociąga cię fizycznie i uważasz go za atrakcyjnego! a wybieranie sobie faceta pod kątem gustu koleżanek zamiast swojego własnego jest wręcz komiczne

Gość Nika2468
Ale on jest niższy ode mnie! Co myślicie o takich związkach Ona wysoka on niski? Przecież to śmieszne...

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jesli masz tak smieszne dylematy to daj chłopakowi spokój znajdzie kogos bardziej wartosciowego od ciebie