Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Różową iza

Czy brzydki chłopak jest skazany tylko na pogardę i samotność?

Polecane posty

Gość Różową iza

Czy brzydki.nieatrakcyjny ale wysoki i szczupły facet może się wam spodobać?czy jakby chciał was poznać splawicię go czy pozwolićie mu ukazać jaki jest??czy dla was to gorsza rasa człowieka i liczy się tylko ładny chłopak choć nie zawsze wierny czuły czy dobry.?

Gość bo to jest tak moje panie
weź się za siebie a nie biadol jak baba

Gość 1234567891011kvf
pewnie jakiejś bys sie spodobał

Gość Różową iza
Koles który mnie obraża..no tak twój nick wszystko mówi..zjeb..nic dodać nic ująć..proszę o dojrzałe wypowiedzi

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jestem zgrabna blondynka za która odgladaja sie faceci, a kochałam kolesia bardzo brzydkiego, zupełnie nia miało to dla mnie znaczenia bo ma super charakter i jest dobrym człowiekiem

Gość Różową iza
chce mi sie ruchać kurwy

Gość Różową iza
I nie kręcą cię inni chłopcy?nie chciałaś nigdy go zdradzić??on nie jest zazdrosny i nie jest mu przykro że nigdy fizycznie ci się nie spodoba?czy może naginasz słowo-brzydki?ps ktoś się podszywa nie zamieszczam żadnych zdjęć

Gość skończ zakładać te tematy!!!!!
jesteś psycholem i cuchniesz tym na kilometr, więc wszystko jedno jak wyglądasz, i tak nikogo nie znajdziesz!

Gość Różową iza
jestem popierdoolony

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
ludzie, uwaga!!nie zwracajcie na niego uwagi! pisalam z nim dosyc dlugo i wiem co to za czlowiek. nie jest brzydki, znam mase podobnych mu facetow i maja branie(zwlaszcza taki jeden, rowniez sebastian mu na imie) ale chory psychicznie, doluje sama gadka. tym odpycha od siebie ludzi bo zwiazek z nim to udreczenie. gdy nie moglam mu odpisac bo cos robilam to doszukiwal sie jakis klamstw i straszyl ze idzie sie zabic bo pewnie mu nie odp. bo mam go za brzydala. a jak sam nie odpisywal to bylo okey, lecz kiedy ja poszlam spac nie doczekawszy sie na wiadomosc od niego- on straszyl samobojstwem. to nie jest normalny czlowiek, trzeba go skierowac na leczenie.

jest z podkarpacia i ma chora glowe. w zyciu takiego czubka nie poznalam.. dreczyc to on umie perfekcyjnie.

Gość marek gay
też z nim pisałem, proponował mi seks !!!!

Gość Różową iza
Karolina przykro mi że tak piszesz..myślałem że już zapomniałaś..sory ale to ty sama o sobie napisałas że masz schizofremie więc o co ci chodzi nie musisz tu się udzielać kotku

Gość to psychopata !!!!
!!!!!

jestes chory psychicznie. ja przynajmniej moglam przyznac sie do swoich problemow i nie dreczyc nimi kogos. ty zas jestes skonczonym psychopata. ciagle wypisujesz cos na tym forum, nekasz ludzi, piszesz bzdury. na cholere?i nie ja sama z toba pisalam... wiele osob stad pisalo i to samo twierdzilo-masz chory mozg zarobaczony. ludzie zyja bez rak, bez nog..choruja na raka i modla sie o zycie. a ty czubku masz wszystko a ciagle cos ci nie pasuje..jestes chory i tyle. i w dupie mam czy bedziesz straszyc samobojstwem czy nie bo to twoje chore zycie, juz to na mnie nie dziala

Gość Różową iza
Ale ja nie chce byś się mną martwiła bo zakończyliśmy dawno nasza znajomość a jeśli chodzi o moje tematy cóż nie musisz na nie wchodzić

Gość anetkaaaaaa
rozumiem więc że autor to takie klasyczne żywe goowno, który własne mamejstwo usiłuje wytłumaczyć tym iż jest rzekomo brzydki, mimo że tak naprawdę nie jest? i zamęcza tym innych? Obrzydliwy rodzaj ludzi... takie wampiry energetyczne.

bede wchodzic i czytac bo smieszysz mnie czubku. zmieniasz nicki, czasem imiona i ciagle te twoje teksty"czy brzydki chlopak ma szanse na dziewczyne?":Doj az lezka sie w oku kreci. biedny, maly potworek. jaki on biedny i nieszczesliwy, a jaki wrazliwy. w chuj, nie jestes wrazliwy. jestes egoistycznym bucem, myslisz jedynie o sobie. straszysz samobojstwem i placzesz przez telefon. tak, dokladnie on taki jest- memeja totalna, placzek zydowski. leniwy bo zamiast wziasc zycie w garsc to siedzi na garnuszku matki i bzdury wymysla. ludzie sie z niego smieja bo debila rznie, chowa sie, placze, lata jak paralityk-to sie smieja.

a jak jeszcze raz tu bedziesz tematy zakladac to umieszcze tu twoje zdjecie, matce twojej napisze co wyprawiasz i cie skieruje na badania psychiatryczne. a jak ktos cie rozpozna tutaj z twoich znajomych to sami tez cie skieruja na badania wiec sie pilnuj bo twe fotencje dalej mam zydku

Gość asjksdjhdflasa
Ale to przecież ktoś się pod ssssooosssssa podszywa i tematy zakłada, dajcie spokój chłopakowi