Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alamakotttaaa

Chodzicie do ginekologa kobiety czy faceta ?? do kogo wolicie ??

Polecane posty

Gość alamakotttaaa

Ja zawsze chodzilam do kobiet, a teraz muszę isc do faceta i sie troche krepuje, wiem ze to glupie bo to lekarz ale nic na to nie poradze :P

Gość moj ma 11
ja do facetow i powiem ci,ze zdecydowanie ich wole.pierwszy raz tez miałam opory,ale okazało sie niepotrzebnie.jest tak,ze mozna trafic na wredna babe,albo wrednego faceta.ja jednak wole faceta.mam swojego stałego,prywatnego i moge mu wszystko powiedziec,jest ok.

Gość mikrusa44
ja chodziłam od 17roku życia do kobiety (zawsze). teraz przeprowadziłam się do małego miasta i przyjmują tu tylko panowie. Jestem w ciąży wg testu ciążowego zrobionego dzisiaj więc w środę idę zapisać się na wizytę i też mam stresa:P

Gość Mi jak się trafi
Tam gdzie chodzę małżeństwo ma swój prywatny gabinet.Raz trafię na nią a raz na niego.W zależności od terminów.Chociaż całą ciążę chodziłam do niej bo pewniej się czułam.Raz mi się trafił on jak zachorowała.

Jak bylam pierwszy raz to poszlam do kobiety ale jak poronilam to bzlo mi wszystko jedno a zabieg robil mi facet a potam jak szlam do porodu to pamietam ze na obchodzie mosialam sie polozycna tzw kozie i wszyscz mogli sobie mnie poogladac i to bzlo najgorsze bo bzlo tam 4 facetow

Jest mi to totalnie obojętne. Kiedyś chodziłam do babki bo przyjmowała blisko mnie. Teraz w ciąży do faceta bo jest dobrym fachowcem.

Jak bylam pierwszy raz to poszlam do kobiety ale jak poronilam to bzlo mi wszystko jedno a zabieg robil mi facet a potam jak szlam do porodu to pamietam ze na obchodzie mosialam sie polozyc na tzw kozie i wszysczymogli sobie mnie poogladac i to bylo najgorsze bo bylo tam 4 facetow

Gość polefopola
no wiadomo na początku lepiej do babki, mniejszy stres...ale jak się ma "swoje" lata, to najlepiej wybierać lekarza według fachowości...moje poprzednie ginki w porównaniu do obecnego gina, to aż się nie da porównać, jedna była nawet ok "technicznie" ale straszna zołza. a ten gin jest kompetentny, konkretny, wyrozumiały, nie ma humorów i jeszcze pracuje w szpitalu. no ale jak wcześniej ktoś napisał nie ma zasady, ja subiektywnie wolę lekarzy facetów.

Chodze i wole do faceta. Raz bylam u baby i nieprzyjemna byla.

chodzę i wolę faceta ginekologa raz podczas ciąży w szpitalu badała mnie baba ginekolog i NIGDY Więcej

Chodziłam do 3 kobiet, z czego 2 były beznadziejne, jedna spoko, teraz chodzę do mężczyzny. Ze wszystkich lekarzy najbardziej jestem zadowolona właśnie z niego- jest dobrym fachowcem, delikatnie bada. Najgorsza była pierwsza wizyta- modliłam się pod gabinetem aby zredukować stres. Teraz mi zwisa czy rozbieram się przez lekarzem mężczyzną czy kobietą- liczy się fachowość lekarza, podchodzę do tego racjonalnie.

Gość alibaba1234
Ja teraz w ciąży chodzę do faceta A ogólnie chodziłam i do kobiet i do mężczyzn i nie widzę różnicy Moim zdaniem wszystko zależy od osoby, a nie od samej płci lekarza W każdym razie u facetów nigdy się nie krępowałam - mnie ogólnie takie rzeczy nie krępują, no i w końcu to lekarz

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
u kobiety gina byłam tylko raz przez 17 lat, a tak zawsze facet gin i nigdy nawet przez sekunde mnie to nie krepowało

Gość mamama27
ja chodze do kobiety - ale ma jedną która jest moim ulubionym lekarzem

pierwszy raz bylam u kobiety i bardzo zle wspomina potem juz do facetow Od 6 lat mam jednego stalego ginekologa i uwazam ze jest wspanialym lekarzem

Gość pysiulek911
1wszy raz do faceta. a od kad zaszlam w ciaze chodze do kobietki. i nie narzekam.

Gość alamakotttttaa
Tak słyszałam że kobiety-gin są wredne, niedelikatne... ale ta moja była fajna, doświadczona, b. ciepła. Od nastolatki chodzilam do niej, ale teraz przeprowadzilam się 50 km dalej to musze isc do kogos innego, a tu sami faceci. Ale trzeba się przemóc, najgorzej chyba pierwszy raz. ;)

zupelnie mi to obojetne czy bedzie to kobieta czy mezczyzna. ciaze prowadzil mi mezczyzna. a teraz chodze i do kobiet i do mezczyzn bo w tej klinice maja zarowno kobiety jak i mezczyzn, a ja nie wybralam jednego prowadzacego lekarza bo wszyscy sa mili a ja nie chce ograniczac sobie w ten sposob terminow.

Gość gość
Jest to dla mnie obojętne. Z radoscia to ja pokazuje to tylko mezowi...ale trzeba taka wizyte jakos przezyc.

Gość gość
Wolałam chodzić do facetów ale akurat w moim małym mieście najlepszym ginekologiem jest pewna pani doktor więc wybrałam kobietę :)

Gość gość
facet,stary,doświadczony lekarz czuję się komfortowo,to jest lekarz.

Gość gość
Do kobiety i dzieki niej po latach starania przyszedl nasz synek, nie zmienie ja na zadna inna lekarke lub lakarza gdyz wczesniej ciagle walczylam z nawracajacymi infekcjami(ok 5lat) i jak trafilam do niej problem sie rozwiazal :)